Waterzicht

Goes
Van € 499.000 tot € 1.125.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (4 beschikbaar)
  • Wonen 117 tot 177 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Waterzicht

Ruimte, rust, natuur en een buitengewone ligging. Het zijn slechts enkele kenmerken die Waterzicht Goes bijzonder en uniek maken. De luxueuze nieuwbouwappartementen, met weids zicht op het prachtige Goese (water) landschap, versterken het karakter en de ruimtelijke kwaliteit van de sfeervolle wijk 'Goese Diep'. Wonen met stedelijke allure wordt vermengd met ongedwongen Zeeuwse levendigheid. De architectuur van Waterzicht Goes is puur en stijlvol en doet haar omgeving daarmee alle eer aan.

Waterzicht Goes telt zes luxe appartementen en een penthouse, variërend in grootte van 117 tot 177 m2. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift en beschikken over een eigen afsluitbare parkeerbox in de parkeerkelder.

Ligging:

Omgeven door een monumentale stad, de uitgestrektheid van het prachtige Goese landschap en de stijlvolle wijk 'Goese Meer', biedt Waterzicht Goes de perfecte balans tussen gezellige drukte en volledige anonimiteit.

De appartementen van Waterzicht Goes vallen meteen op. De grote glaspartijen brengen verruiming, rust en sfeer. Architect Erik van den Bos ontwikkelde een stijl die perfect past bij de omgeving, maar die tegelijk een aangename ambiance uitstraalt. Er wordt enkel gekozen voor hoogwaardige materialen en een uitmuntende afwerking. De verschillende appartementen kunnen volledig naar wens en smaak van de nieuwe bewoners afgewerkt.

De gasloze appartementen worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp. Vloerverwarming en hoge isolatie zijn duurzaam, kennen een laag energieverbruik en zijn onderhoudsarm.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0113-250555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Waterzicht

Van € 499.000 tot € 1.125.000 v.o.n.