Bellevue Goese Diep

Goes Bouw gestart
Van € 450.000 tot € 1.275.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 59 (38 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 203 m²
  • Aantal kamers 2 tot 7
  • Perceel 154 tot 358 m²

Project Bellevue Goese Diep

In deze unieke nieuwbouwwijk omgeven door het water kijkt u uit over het Havenkanaal en het Goese Meer. Bellevue Goese Diep is de laatste ontwikkeling in nieuwbouwwijk Goese Diep en daarmee een van de laatste kansen om in een nieuwe woning in Goes aan het water te wonen. Geniet van de zon en voorbij varende boten naar de Stadshaven en Oosterschelde, dat gaat toch nooit vervelen?

Bij Bellevue Goese Diep beleeft u het water en biedt u een duurzame en toekomstbestendige woning. Het plan voorziet in 28 appartementen, 5 penthouses, 12 herenhuizen en 12 tweekappers. De historische haven van Goes is via het Havenkanaal verbonden met de luxueuze woonwijk Goese Meer, het pittoreske Wilhelminadorp en het Goese Sas. Of u nu liefhebber bent van rust en ruimte, watersport of cultuur. Bellevue Goese Diep biedt ongekende mogelijkheden. Spreekt het al tot de verbeelding?

NIEUWBOUW & KENMERKEN
- Uitzicht over het Havenkanaal en/of Goese Meer
- Alle voorzieningen nabij zoals wandelgebied Hollandse Hoeve, sportvelden, scholen, etc.
- De laatste fase van de wijk Goese Diep. Eén van de laatste kansen om in Goes aan het water te wonen
- Diverse en unieke indelingen
- Energielabel A++, zeer laag energieverbruik en -lasten
- Individuele warmtepomp en vloerverwarming
- Hoogwaardige isolatie
- De prijzen staan vast en worden niet verhoogd tijdens de bouw
- Vrij op naam, zodoende bent u geen overdrachtsbelasting verschuldigd
- Prijzen vanaf € 450.000,- v.o.n.

APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES | VERKOOP GESTART!
De appartementen en penthouses Bellevue Goese Diep verrijzen op een unieke locatie. Aan de entree van Bellevue Goese Diep worden in totaal 28 appartementen en 5 penthouses gerealiseerd. Vanuit de royale appartementen en luxe penthouses heeft u een magnifiek uitzicht over Goes, het Havenkanaal en het Goese Meer. De appartementen variëren in woonoppervlakte en buitenruimte. Woont u straks in zo’n prachtig appartement, dan geniet u straks van een gloednieuw en gelijkvloers appartement met zonnig balkon of dakterras.

HERENHUIZEN | VERKOOP GESTART!
Op de kop van het Goese Diep ontstaat een echte kade met herenhuizen met ieder een eigen identiteit. In deze luxe woningen geniet u daarnaast van een prachtig uitzicht over het Havenkanaal en Goes. Wat deze woningen bijzonder maakt is dat hier, los van het eerdere genoemde uitzicht over het omliggende water, er unieke indelingen zijn waaronder een kantoor aan huis, wonen op de 1e verdieping, een vide of een dakterras aan de waterkant. De unieke indelingen zorgen voor een optimale connectie met het water.

Bijzonder wonen? Deze herenhuizen hebben op elke verdieping een verrassing in huis. Bovendien worden het niet voor niets herenhuizen genoemd: met zoveel vierkante meter woonoppervlak komt u nooit ruimte te kort.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN | UITVERKOCHT!
Op deze unieke locatie worden de laatste 12 twee-onder-een-kapwoningen in het Goese Diep gerealiseerd. De geschakelde woningen staan op ruime percelen en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 159 tot 167 m2. Vanuit de woningen heeft u een prachtig uitzicht op het Goese Meer. De twee-onder-een-kapwoningen worden voorzien van moderne en duurzame voorzieningen.

DE LOCATIE
Bellevue Goese Diep is omringd door groen en gelegen in het noorden van Goes aan het waterlandschap van het Goese Meer, de haven en het kanaal. U kunt hier eindeloos genieten van de natuur terwijl u ook in een mum van tijd in de bruisende stad bent. In minder dan 10 minuten fietsen staat u namelijk al in de binnenstad van Goes.

Bent u enthousiast geworden? Vraag vrijblijvend de brochure aan!

Stad & Zeeland NVM Makelaars helpt u graag bij de aankoop van uw droomwoning in Bellevue Goese Diep! Neem contact op via 0113-21 11 47 of

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop januari 2022
Start bouw mei 2022

Woningtypen

Van de 59 huizen in dit project zijn er nog 38 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bellevue Goese Diep

Van € 450.000 tot € 1.275.000 v.o.n.