Generaal

Gorinchem Verkoop gestart
Van € 525.000 tot € 750.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (geen beschikbaar)

Project Generaal

START VERKOOP VERWACHT 3e KWARTAAL
RIANTE VRIJSTAANDE EN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONINGEN

Wil je wonen in een rustige groene omgeving met veel water en op de grens van natuur en stad? Dan is de Generaal echt iets voor jou!

Binnenkort starten we met de verkoop van 7 vrijstaande villa's en 6 riante tweekappers. Gelegen op een eigen eiland in het mooie nieuwe woongebied Hoog-Dalem. Het ontbreekt je hier werkelijk aan niets! Een ruim opgezet winkelcentrum ligt om de hoek, stap op je fiets en je bent met 10 minuten in het bruisende stadscentrum met zijn winkels, horeca en gezellige terrassen. Of ben je op zoek naar rust? De natuur ligt aan je voeten. Maak een fijne wandeling langs de rivier of loop lekker de polder in.

Wat betreft de woningen, deze krijgen allen een eigen karakter. Maar wat ze gemeen hebben is veel ruimte en een heerlijke tuin op het zuiden gelegen aan het water. Dat wordt genieten, op een mooie zonnige dag op je vlonder met een drankje en hapje!
De woningen kenmerken zich door hun hoogwaardige afwerking en uitgebreide keuze in opties. Zo beschik je over alle mogelijkheden om van deze plek jouw nieuwe thuis te maken.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bel of mail ons gerust!

Omgeving

Waarom zou je verhuizen naar Gorinchem? Bereikbaarheid, woonkwaliteit, voorzieningen, ontspanning en cultuur. De ideale mix tussen de hectiek van de stad en de rust van een dorp: Gorinchem heeft alles om fijn te wonen. In de binnenstad heb je alle voorzieningen van een goede provinciestad, in de wijk heb je alle persoonlijke contacten zoals je die kent vanuit een Hollands dorp. Kom thuis op de Generaal!

Lekker centraal:
Gorinchem is een middelgrote stad en ligt centraal tussen grote steden als Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam. In ca. 35 minuten zijn deze steden te bereiken. Binnen ca. 45 minuten sta in je in Tilburg en met een klein uurtje in Amsterdam. De aansluiting op de A15 en de A27 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Ideaal als je voor woon-werkverkeer wat verder zou moeten reizen.

Cultuur en horeca:
In Gorinchem is veel te zien en te beleven. Zij staat bekend om al haar activiteiten en initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast worden er vele evenementen en festivals georganiseerd. Maak een mooie stadswandeling en leer de historie kennen. Of ga eens naar het museum. Met zijn vaste en wisselende collectie is er altijd iets moois te zien. Zin in een avondje ontspannen? Ga lekker naar de bioscoop, naar één van de drie theaters of ga een hapje eten. Gorinchem heeft een overvloed aan restaurants en gezellige terrassen.

Hoe en wat in de stad:
Heerlijk shoppen in de winkelstraten. Diverse supermarkten voor je boodschappen. Een ruime keuze in basis- en middelbare scholen. Meerdere kinderdagverblijven voor je kleintje. Legio sportverenigingen en sportscholen. Buitensport? Er is een roeivereniging, zeilvereniging, duikvereniging, enzovoorts. Je kunt je boot aanleggen in de haven zodat je op mooie dagen kunt genieten van de rivieren rondom Gorinchem. Ga een balletje putten op Golfbaan The Dutch. Of pak de fiets en volg de Vestingdriehoek route langs kastelen, vestingwallen en rivieren.

Uniek wonen:
Op de Generaal woon je op je eigen eiland aan de rand van Gorinchem, een landelijke locatie met veel groen en water. Ervaar de unieke combinatie van de natuurlijke woonomgeving en alle gemakken en voorzieningen van de stad. Je woont op fietsafstand van het centrum en je wandelt of fietst in enkele minuten naar de oevers van de Merwede. Gorinchem is omringd door prachtige natuurgebieden. Een heerlijke omgeving om te wonen!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

In dit project worden 13 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

leuk! makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 20:00
Bel 0183-668811
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Generaal

Van € 525.000 tot € 750.000 v.o.n.