De Linde - Het Lint - Hoog Dalem | Vrijstaande woningen

Gorinchem Bouw gestart
Van € 779.859 tot € 880.644 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (3 beschikbaar)
  • Wonen 173 tot 187 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 421 tot 459 m²
Open Huis
  1. Zaterdag 30 september van 10:00 tot 15:00

Project De Linde - Het Lint - Hoog Dalem | Vrijstaande woningen

NIEUWBOUWMARKT 30 SEPTEMBER BIJ LEUK! MAKELAARS EN VAN DER BRUGGE MAKELAARDIJ
Zaterdag 30 september openen leuk! makelaars, Krijtstraat 8 (tussen 10.00 en 15.00 uur) en Van der Brugge makelaardij, Vijfzinnenstraat 6a (tussen 11.00 en 15.00 uur) de deuren en ben je van harte welkom op de nieuwbouwmarkt. Maak kennis met De Linde en ga in gesprek met onze makelaars.

Goed nieuws! De eerste bouwwerkzaamheden voor fase 1 zijn gestart.

Statig wonen aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland? In de nieuwe, groene wijk Hoog Dalem sta je midden in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park zie je een duidelijke knipoog naar de geschiedenis.

Enerzijds gelegen aan het water en aan de andere kant aan het mooie park. Wonen in De Linde betekent heerlijk buitenleven! Met bijzonder grote tuinen en het park naast de deur word je verleid om op avontuur te gaan.

Elk huis heeft een eigen gezicht en elke straat oogt net weer even anders. Voor welk huis je ook kiest, altijd geniet je van wonen in de sfeer van de Hollandse Waterlinie en dat heerlijk dicht bij het winkelcentrum van Hoog Dalem. Stel je je eens voor dat straks de bomen volwassen zijn, de hagen overal groen kleuren en tuinen volgroeid zijn... Dit wordt écht heel bijzonder.

Zie jij jezelf wonen in een vrijstaande woning op een unieke locatie met enorm veel ruimte zowel binnen als buiten? Laat dan je licht eens schijnen over de woningen in Linde. Ze liggen op de mooiste plekjes aan het water en het park op riante kavels met ieder hun eigen identiteit.

En als kers op de taart worden de woningen ook nog eens heel duurzaam, gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp en zonnepanelen! Hier ben je klaar voor de toekomst.

In de genoemde koopsom is een warmtesysteem opgenomen welke je huurt. Er is ook een mogelijkheid deze te kopen.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de makelaarskantoren!

Foto's

Omgeving

Waarom zou je verhuizen naar Gorinchem? Bereikbaarheid, woonkwaliteit, voorzieningen, ontspanning en cultuur. De ideale mix tussen de hectiek van de stad en de rust van een dorp: Gorinchem heeft alles om fijn te wonen. In de binnenstad heb je alle voorzieningen van een goede provinciestad, in de wijk heb je alle persoonlijke contacten zoals je die kent vanuit een Hollands dorp. Kom thuis in Hoog Dalem!

Lekker centraal:
Gorinchem is een middelgrote stad en ligt centraal tussen grote steden als Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam. In ca. 35 minuten zijn deze steden te bereiken. Binnen ca. 45 minuten sta in je in Tilburg en met een klein uurtje in Amsterdam. De aansluiting op de A15 en de A27 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Ideaal als je voor woon-werkverkeer wat verder zou moeten reizen.

Cultuur en horeca:
In Gorinchem is veel te zien en te beleven. Zij staat bekend om al haar activiteiten en initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast worden er vele evenementen en festivals georganiseerd. Maak een mooie stadswandeling en leer de historie kennen. Of ga eens naar het museum. Met zijn vaste en wisselende collectie is er altijd iets moois te zien. Zin in een avondje ontspannen? Ga lekker naar de bioscoop, naar één van de drie theaters of ga een hapje eten. Gorinchem heeft een overvloed aan restaurants en gezellige terrassen.

Hoe en wat in de stad:
Heerlijk shoppen in de winkelstraten. Diverse supermarkten voor je boodschappen. Een ruime keuze in basis- en middelbare scholen. Meerdere kinderdagverblijven voor je kleintje. Legio sportverenigingen en sportscholen. Buitensport? Er is een roeivereniging, zeilvereniging, duikvereniging, enzovoorts. Je kunt je boot aanleggen in de haven zodat je op mooie dagen kunt genieten van de rivieren rondom Gorinchem. Ga een balletje putten op Golfbaan The Dutch. Of pak de fiets en volg de Vestingdriehoek route langs kastelen, vestingwallen en rivieren.

Hoog Dalem: dé sfeervolle nieuwbouwwijk van Gorinchem
In Hoog Dalem woon je sfeervol tussen groen en water. Hier heb je veel ruimte om je heen en alle voorzieningen om de hoek. Het centrum van Gorinchem en de rust en ruimte van de natuur vind je dichtbij. Dat is echt Hoog Dalem.
Hoog Dalem is dé nieuwbouwwoonwijk van Gorinchem. Er zijn veel verschillende nieuwbouwhuizen in een groene, kindvriendelijke omgeving met winkels, scholen en zorg om de hoek. Wordt Hoog Dalem ook jullie nieuwe thuis?

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juli 2022
Start bouw september 2023
Verwachte oplevering oktober 2024

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

leuk! makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 20:00
Bel 0183-668811
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing