Gouwse Tuinen fase 1

Gouda Bouw gestart
€ 699.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)
 • Wonen 184 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 377 m²

Project Gouwse Tuinen fase 1

IN AANBOUW

Gouwse Tuinen ligt in Westergouwe-II (een nieuw te bebouwen deel van Westergouwe). Het is een groene, duurzame en 100% gasloze wijk en sluit aan op de ambitie van Westergouwe 'Weids Wonen'.

De woningen in Gouwse Tuinen worden standaard uitgevoerd met o.a. een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en - koeling, zonnepanelen, sanitair en tegelwerk, triple glas, douche WTW, enz. De duurzame installatie is geheel in eigendom, u betaald hier geen maandelijkse kosten voor. Voordelige maandlasten dus!

De eerste fase bestaat uit:

- 8 twee-onder-een-kap-woningen met tuin aan het water (VERKOCHT)
- 4 twee-onder-een-kap-woningen aan het groen (VERKOCHT)
- 1 exclusieve vrijstaande woning ca. 184 m² (VERKOCHT)
- 43 eengezinswoningen met volop keuze in woonoppervlakte van ca. 129 m² tot ruim 180 m² (VERKOCHT)

Foto's

Omgeving

Westergouwe ligt op een perfecte plek aan de rand van de Zuidplaspolder. De omgeving van Westergouwe kenmerkt zich door mooie natuurgebieden met aantrekkelijke fietsverbindingen. Daarnaast is de wijk uitstekend bereikbaar. En u zit ook nog eens zó in hartje Gouda, de beste binnenstad van Nederland. In Westergouwe woont u ideaal: omringd door groen met de stad vlakbij.

Uitstekend bereikbaar
Westergouwe is heel goed bereikbaar. De wijk krijgt aansluitingen op twee provinciale wegen. Via de N456 zit u snel op de A20 en de A12. Via de N207 rijdt u naar Waddinxveen en de binnenstad van Gouda. Ook handig: het NS-station van Gouda is op fietsafstand. U bent dus met zowel auto als trein snel buiten de stad. Liever op de fiets? Er liggen fietspaden langs de N456 en de N207.

Vlakbij Gouda
Met 10 minuten fietsen bent u in het historische stadscentrum van Gouda. Vanuit Westergouwe heeft u allerlei leuke winkels en gezellige restaurants in de buurt. Gouda biedt volop voorzieningen, zoals Cinema Gouda, de Goudse Schouwburg, verschillende musea, het nieuwe zwemcomplex en meerdere sporthallen. Aan de rand van de binnenstad vindt u de Chocoladefabriek, een kenniscentrum met bibliotheek en streekarchief. Cultuurhuis de Garenspinnerij organiseert allerlei activiteiten op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst.

Natuur- en recreatiegebied
De GroenBlauwe zone is een natuur- en recreatiegebied van 45 hectare groot en ligt ten zuidwesten van de wijk Westergouwe. De wandel- en fietspaden en vlonderbruggen brengen u langs een afwisselend landschap van Groen en Blauw, vol met variatie aan flora en fauna. Het centrale punt in het gebied is de natuurspeelplaats tegenover de Oeverzwaluwwand.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2018
Start bouw november 2019

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Gouwse Tuinen Fase 1 - 1 Vrijstaande woning

  Vrijstaande woning € 699.000 v.o.n.
  • wonen 184 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Gouwse Tuinen (Bouwnr. 56) Verkocht onder voorbehoud 184 m² wonen 4 kamers € 699.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Van Herk Makelaardij Gouda

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0182-577700

De Koning makelaars (ERA)

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0182-590900
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing