Goudstuin

Gouda
Van € 405.000 tot € 645.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (geen beschikbaar)
Blikvanger Prachtige woningen 125 tot ruim 172 m² in Gouda! Schrijf je nu in.

Project Goudstuin

Goudstuin
Bekijk op de projectwebsite alvast het woningaanbod van het tweede deelproject van Goudshof: de eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen van Goudstuin. Het is nu mogelijk om jouw voorkeur door te geven. De start verkoop wordt begin 2021 verwacht.

Eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen

In het verlengde van het St. Jozefpaviljoen zijn de 27 woningen van deelproject Goudstuin gelegen. Deze variëren in drie woningtypes en hebben een woonoppervlakte van tussen de circa 125 en 172 m². Elk van deze duurzame woningen is voorzien van een gunstig gelegen diepe tuin en van alle gemakken voorzien. Alle woningen in Goudstuin worden standaard voorzien van een complete badkamer met sanitair en keuken inclusief inbouwapparatuur.

Type HENEGOUWEN
Eengezinswoningen
De riante eengezinswoningen van type Henegouwen zijn ideaal als je naast de ruimte in jouw woning ook graag tijd in de tuin doorbrengt. Een boek lezen op de loungebank, jouw eigen moestuin opzetten of een BBQ voor vrienden en familie? Deze woningen zijn hier uitermate geschikt voor. De auto parkeer je op een van de parkeerplekken nabij jouw woning.
Hoekwoningen vanaf ca. € 435.000,- v.o.n.
Tussenwoningen vanaf ca. € 405.000,- v.o.n.

Type BLOIS
Herenhuizen
Naast eengezinswoningen vind je in Goudstuin ook enkele fraaie herenhuizen uitgevoerd in de traditionele jaren ’30 bouwstijl. De herenhuizen van type Blois zijn maar liefst 6 meter breed en beschikken in de basis over een woonoppervlakte van maar liefst circa 160 - 169 m². Alle woningen beschikken over een berging in de zonnige achtertuin (westen) welke te bereiken is via een praktische achterom.
Hoekwoningen vanaf ca. € 527.500,- v.o.n.
Tussenwoningen vanaf ca. € 499.500,- v.o.n.

Type BEAUMONT
Twee-onder-één-kapwoningen
Een moderne verschijning, type Beaumont. Deze twee-onder-één kapwoningen zijn de grootste van het plan. Ze hebben een woonoppervlakte van maar liefst 172 m2. Bovendien woon je in deze woning heerlijk licht dankzij de kamerhoge ramen. Er is een zee aan ruimte op alle verdiepingen. Tel daar de prachtige ligging en ruime tuin bij op en er blijft weinig te wensen over. De twee-onder-één-kapwoning beschikt over een aangebouwde garage.
Twee-onder-één-kapwoningen vanaf ca. € 625.000,- v.o.n.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 27 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing