Gouden Greep | Westergouwe | fase 3

Gouda Verkoop gestart
Van € 590.000 tot € 760.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 12 (10 beschikbaar)
 • Wonen 155 tot 180 m²
 • Aantal kamers 1 tot 5
 • Perceel 262 tot 423 m²
Blikvanger Wonen aan de horizon van Gouda? Gouden Greep, jouw nieuwe thuis!

Project Gouden Greep | Westergouwe | fase 3

Gouden Greep is gelegen in de fonkelnieuwe wijk Westergouwe. De woningen van Gouden Greep worden gerealiseerd in deelplan II. Een plek te midden van veel groen en water. Een plek waar je heerlijk zult wonen.

Deze prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking.
Deze woning voldoet aan de duurzaamheidsklasse nul-op-de-meter (NOM). Dat betekent dat de woning voorzien is van dusdanige voorzieningen (warmtepomp, boilervat, bron en zonnepanelen) dat er in de woning voldoende energie opgewerkt wordt om te voorzien in de benodigde energiebehoefte voor de technische installaties en het landelijk gemiddeld dagelijks gebruikt (dus voor verwarmen, koelen, warm water en opwekking van elektriciteit). Bij een NOM woning heb je geen energierekening meer! Tevens bieden we de mogelijkheid om dit comfort met garantie en onderhoud voor 10 jaar af te kopen middels een instandhoudingsovereenkomst. Je leest er meer over in de brochure van Klimaatgarant.
De v.o.n. prijs is inclusief de voorzieningen van het NOM pakket van € 35.000 en door de overheid verleende subsidie voor het treffen van deze duurzaamheidsmaatregelen. Geen energiekosten meer, zo houd je flink wat geld over per maand! Tot slot is het goed om te weten dat kopers van een NOM woning hypotheekvoordelen genieten. Denk hierbij aan korting op de rente of extra leencapaciteit. Informeer hiernaar bij je hypotheekadviseur!

Kies je voor de Gouden Greep, dan geniet je straks van veel comfort. De woningen worden allemaal voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woningen worden in basis voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De tweede verdieping biedt in bijna alle gevallen voldoende ruimte voor een eigen indeling met tenminste één extra slaapkamer.

Groene vingers of gezellig met vrienden in de zomermaanden barbecueën? Het kan allemaal! De tuinen in de Gouden Greep zijn gemiddeld 10 meter diep!

Gezelligheid op z'n Gouds!
Met het centrum van Gouda en de steden Rotterdam en Den Haag op korte afstand is het gras hier dus écht een stuk groener. Dat is direct voelbaar op weg naar je nieuwe huis. Je beleeft het groen, het water en de ruimte. Hier kom je écht thuis. Een Gouden Greep.

Gouden voordelen van nieuwbouw
Een nieuwbouw woning lijkt misschien een flinke investering, bijvoorbeeld door de bijkomende kosten voor een mooie keuken en een badkamer geheel naar eigen smaak. Maar dit is ook een groot voordeel, want wie wil er nu niet wonen in een huis dat volledig voldoet aan je eigen wensen? Daarnaast zijn er de financiële voordelen zoals een lage energierekening. Ook betaal je bij nieuwbouw geen overdrachtsbelasting.

Voor alle documenten en meer informatie verwijzen wij u graag door naar de projectwebsite

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Gouden Greep? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief!

*De plattegronden zijn een impressie. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De verkooptekeningen tonen de werkelijke plattegronden van de woningen en zijn te downloaden op

Foto's

Omgeving

Gouda is goud waard
Gouda, stad van kaas, kaarsen en stroopwafels. Dat is hoe de toeristen het kennen. Maar vraag een inwoner wat Gouda zo leuk maakt en je krijgt een heel ander verhaal. Bijvoorbeeld over de rijke cultuur, de aanwezige grachten en de mooie historie van de stad die nog zichtbaar is in de vele monumenten. Ook zullen ze je vertellen hoe goed je hier uit eten kunt en dat slenteren door de Goudse Straatjes nooit verveelt.

Gouda heeft leuke grachten om te bevaren en het Goudse Hout om in te zitten. Maar er is meer. Je woont hier tenslotte in het Groene Hart van Holland. Tegen Gouda aan vind je de Reeuwijkse plassen waar je in de zomermaanden lekker een bootje kunt huren, heerlijke kunt wandelen, hard kunt lopen of op het strandje kan liggen. Laat die zomer maar komen.

Gouda bereik je snel
Gouda ligt precies tussen Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Via de A12 en A20 ben je er zo. Handig al die grote steden dichtbij. Maar wij raden je vooral aan om de gezellige kleine dorpen aan te doen. Reeuwijk, Haastrecht, Oudewater, Bergambacht en Schoonhoven zijn allemaal charmant en interessant op hun eigen manier. Ontdek het!

Westergouwe. Jouw nieuwe thuis?
Ooit was Westergouwe één en al ruimte, groen en water. De ruimtelijke opzet blijft. Het groen en water ook. Maar dan wel in combinatie met zo’n 4000 woningen. Deze worden gefaseerd gerealiseerd. Fase 1 met 470 woningen is in een afrondende fase. Gouden Greep ligt in fase 2.

Westergouwe is een groene kindvriendelijke wijk met eigen voorzieningen, zoals een supermarkt, gezondheidscentrum, basisschool en kinderdagverblijf. Handig! Net zo handig is het dat je dicht bij de N207 woont, die snel aanhaakt op de plek waar de A12 en A20 elkaar kruisen. Op de fiets ben je in 10 minuten in hartje Gouda en het centraal station. Geen zin om te fietsen? Dan stap je op de bus die door de wijk rijdt!

Groen met een gouden randje bij Westergouwe
Hoe bijzonder is dat. Een wijk die een eigen natuur- en recreatiegebied heeft. Niet zomaar één, maar 60 voetbalvelden volop mogelijkheden om te spelen, sporten en te ontspannen. Samen met de groenzone die dwars door de wijk loopt, geeft de GroenBlauw zone Westergouwe een landelijk karakter. Hier woon je buiten met de stad heel dichtbij.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

 • Branta

  2-onder-1-kapwoning € 590.000 v.o.n.
  • wonen 155 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Branta 1 (Bouwnr. 81) 155 m² wonen 5 kamers € 590.000 v.o.n.
 • Riparia

  Vrijstaande woning Van € 715.000 tot € 760.000 v.o.n.
  • wonen 180 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Riparia 1 (Bouwnr. 80) 180 m² wonen 1 kamer € 760.000 v.o.n.
  Riparia 2 (Bouwnr. 87) Verkocht onder voorbehoud 180 m² wonen 1 kamer € 715.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Gouden Greep | Westergouwe | fase 3

Van € 590.000 tot € 760.000 v.o.n.