Aangenaam Gouda-Oost

Gouda
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 55 (geen beschikbaar)

Project Aangenaam Gouda-Oost

NIEUWBOUW IN VOORBEREIDING
Gouda Oost wordt elke dag een beetje mooier!
Schrijf je in via de website en blijf op de hoogte via de Nieuwsbrief.

De revitalisering van Gouda Oost gaat zijn laatste fase in. De afgelopen jaren is er veel gesloopt én nieuw gebouwd, waaronder diverse kleine winkels, 2 supermarkten en veel woningen. De upgrade heeft ervoor gezorgd dat de wijk aantrekkelijk én populairder is geworden.

Zou jij hier ook wel willen wonen? Er moeten nog 4 plangebieden ontwikkeld en bebouwd worden, hier komen naast 129 huurwoningen ook in totaal 55 nieuwe koopwoningen. Deze ontwikkeling heeft de naam ‘Aangenaam Gouda-Oost’ gekregen.

Van Heuven Goedhartsingel: 18 koopwoningen
Deze 18 koopwoningen komen tussen de Nansenstraat, Van Heuven Goedhartsingel, Marshallpad en Bunchestraat. De woningen van ca. 118m2 groot hebben een traditionele vorm met 2 lagen en een schuin dak. Iedereen heeft een voor- en achtertuin (voorzien van grote berging). Leuk detail is dat alle voortuinen een groene haag hebben en heb je al gezien hoe bijzonder het metselwerk is?

Middengebied: 20 koopwoningen en 20 huurappartementen
Ten westen van de De Kortestraat en ten noorden van de Verzetslaan komen 20 koopwoningen, verdeeld over 4 rijtjes.
4 woningen bestaan uit een begane grond en 1e verdieping met plat dak en zijn ca. 92m2 groot. De andere 16 woningen bestaan uit drie volledige woonlagen met plat dak, waardoor je ca. 139m2 woonoppervlakte hebt.

Oostvogel / Van Heuven Goedhartsingel: 61 huurappartementen
Aan de noordzijde van de Bernadottelaan komen aan weerszijden 2 appartementengebouwen met huurwoningen voor Woonpartners Midden-Holland.

Zuidelijk Stempel Oost: 17 koopwoningen, 12 huurwoningen en 36 huurappartementen
Aan de Verzetslaan komen 7 koopwoningen in een donkere kleur metselwerk, deze bestaan uit een begane grond, 1e verdieping en een schuine kap (zolder) en zijn ca. 118m2 groot. Aan de Sportlaan komen 10 woningen in een lichte kleur metselwerk, deze bestaan uit 3 volledige woonlagen met plat dak en zijn ca. 139m2 groot.

Gouda Oost is goed voorzien en dat maakt jouw leven net wat makkelijker! Op loop- en fietsafstand vind je scholen, zorgvoorzieningen en winkels. De dichtbij gelegen Goudse Hout en Reeuwijkse plassen zijn prachtige natuur-/recreatie gebieden om van te genieten. Heb je kinderen? Dan woon je hier superfijn. Breng de kids naar school en doe gelijk even de boodschappen voor het avondeten. Gouda Oost biedt voor alle leeftijden een passende school. Daarnaast zijn er volop sportmogelijkheden en diverse sportverenigingen in de nabij omgeving gelegen. Natuurspeeltuin Het Eiland is een fantastische plek om op avontuur te gaan met nieuwe vriendjes. Je zou hier maar op kunnen groeien.

Duurzaam wel zo prettig!
Alle koopwoningen worden nul-op-de-meterwoningen (NOM). Dat betekent dat je energierekening een stuk lager zal zijn dan bij een ouder huis. Wist je trouwens dat diverse geldverstrekkers bij nul-op-de-meterwoningen de mogelijkheid bieden om extra te lenen?

De woningen worden gerealiseerd met de Fijn Wonen systematiek. Door de prefabricage is de bouwtijd veel korter. In plaats van een jaar bouwtijd, worden deze woningen in circa 4 maanden gebouwd.

In de medio 2022 starten we met Aangenaam Gouda-Oost met de verkoop van 18 eengezinswoningen in plangebied Van Heuven Goedhartsingel en 20 woningen in het Middengebied.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 55 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Aangenaam Gouda-Oost

Prijs op aanvraag