Groenstaet

Gouda Verkoop gestart
Van € 369.000 tot € 650.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 51 (geen beschikbaar)

Project Groenstaet

START VERKOOP OKTOBER 2021!

Binnenkort schittert in de Goudse wijk Oosterwei een unieke eyecatcher. Dit nieuwe luxe en duurzame woongebouw op de hoek van de Sportlaan en de Bernadottelaan zal iedereen verbazen. Groenstaet heeft een eigen karakter die tot uiting komt in de groene afwerking, duurzame materiaalkeuze en bijzondere details.

Vanaf oktober 2021 kunt u zich inschrijven voor een door u gewenst bouwnummer via de projectsite groenstaet.nl

Wonen in Groenstaet betekent dat u klaar bent voor de toekomst. Het complex en de individuele woningen zijn levensloopbestendig en afgestemd op de eisen en wensen van de 50+er. Wie in Groenstaet woont, heeft alles in de buurt, De Goudse binnenstad, maar ook de Haastrechtse, en Stolwijkse polder op tien minuten fietsen. Het openbaar vervoer is op loopafstand net als de winkels voor dagelijkse boodschappen. Deze mooie plek grenst aan het Anne Frank Plantsoen, en ligt direct tegenover de dijk langs de IJssel, Waar u geweldig kunt fietsen, of een heerlijke wandeling kan maken.

Door de aanwezigheid van een groot aantal gemeenschappelijke ruimten is er ingezet op een grote mate van socialisatie en collectiviteit. Op de begane grond aan de binnenzijde van het gesloten bouwblok wordt een riant binnenplein gerealiseerd, het Lenny Kuhr plein. Dit binnenplein wordt groen ingericht en is zelfs voorzien van een iconische boom, de Lenny Kuhr boom. Op dit plein kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht en heeft u de gelegenheid om uw medebewoners maar ook uw visite te ontmoeten of gewoon rustig een goed boek te lezen.

Op de hoek van de Sportlaan en Anne Frank plantsoen is een grote gemeenschappelijke ruimte van ruim 250 m2 gesitueerd die wordt ingericht met aandacht voor details. Deze unieke ruimte is voorzien van een Grand Café waar u een dagmenu of wat te drinken kunt bestellen. Ook is een grote zit- en ontspanningsruimte aanwezig met een plek voor iedereen, waar u onder andere kunt genieten van uw hapje en uw drankje. Onderdeel van deze ruimte is het podium die ruimte biedt voor kleinschalige theater en muziekvoorstellingen.

Aan en op het water aan de Sportlaan is een grote steiger aanwezig die dient als terras. Een gezellige plek met leuke stoeltjes en tafeltjes waar u heerlijk kunt genieten van de zon en het water, een kopje koffie kunt drinken of een krantje kunt lezen. Ook is er de gelegenheid om uw vishengel uit te werpen. En als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven, kunt u in de serre plaatsnemen of in de Liselore Gerritsen Lounge.

Naast de diverse ontspanningsruimten is er op het dak van de derde verdieping ook ruimte om actief aan de slag te gaan in de collectieve daktuin, het Liesbeth List Park. Deze daktuin van ruim 400 m2 biedt ruimte voor een boomgaard en een bloemen-en kruidentuin. Door deze inrichting van het dak, wordt u gestimuleerd om te bewegen, samen te komen en om mee te doen met het tuinieren. De beplanting levert door het jaar heen een mooi en vol beeld op en prikkelt de zintuigen, door kleur, geur, textuur en smaak. Deze daktuin verleidt u om buiten te komen, planten te kweken en te verzorgen, er te zitten, te eten, kortom, in te leven.

In Groenstaet wordt aangenaam en sfeervol wonen gecombineerd met duurzaam en gezond wonen. De appartementen zijn volledig gasloos, energiezuinig en maken gebruik van zonne-energie. Op deze manier draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast leeft u in een gezond en zuurstofrijk leefklimaat. Zo zijn de balkons voorzien van clematis en een steeneik en is de buitenruimte groen ingericht.

Het (woon)programma
• 51 levensloopbestendige appartementen bestemd voor de verkoop. In oppervlakte variërend van 73 m2 t/m 122 m2 inclusief een externe berging
in de kelder, en parkeerplaats in de overdekte parkeergarage
• 8 levensloopbestendige appartementen bestemd voor de verhuur. In oppervlakte circa 73 m2
• Een ondergrondse parkeergarage met plek voor 58 auto’s
• Een buitenparkeerplaats met plek voor 38 auto’s
• Drie elektrische deelauto’s en drie laadvoorzieningen
• Bezoekersparkeerplaatsen aan de Bernadottelaan
• 24 woningen (onzelfstandig) voor mensen met een zorgindicatie
• Elk appartement heeft haar eigen balkon met een fenomenaal uitzicht
• Een Grand Café met terras, een binnenplein en een collectieve daktuin

Schrijf u nu in via de projectwebsite groenstaet.nl.
Start verkoop: Oktober 2021.
Start bouw wordt verwacht begin 2022.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop oktober 2021
Verwachte start bouw juli 2022
Verwachte oplevering juli 2023

Woningtypen

In dit project worden 51 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing