I am Grave - De Wijnberg

Grave Verkoop gestart
Van € 192.500 tot € 495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (26 beschikbaar)
  • Wonen 53 tot 173 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project I am Grave - De Wijnberg

Goed nieuws: de appartementen van de Wijnberg gaan definitief gebouwd worden!

Interesse? Inschrijven kan uitsluitend via de site iamgrave.nl.

De eerste ronde van inschrijven is geweest maar als u interesse heeft kunt u zich nog altijd inschrijven voor de latere rondes.

I AM GRAVE-DE WIJNBERG

Het voormalige klooster/blindeninstituut, een indrukwekkend gemeentelijk monument, wordt getransformeerd tot 29 unieke appartementen/lofts waarvan 11 appartementen gelijkvloers. Er worden zoveel mogelijk authentieke elementen behouden waardoor elke woning zijn eigen charme krijgt. Zo kijk je vanuit je ligbad 6 meter omhoog, bezit je je eigen torentje in Grave, zie je oude houten spanten, loop je door originele brede gangen en trappenhuizen of zit je op je dakterras met een waanzinnig uitzicht over de Oude Haven of op de gezamenlijke daktuin en verder… zo kunnen we nog even doorgaan in ons enthousiasme. Er komt ook een nieuwe vleugel aan De Wijnberg vast. Deze heeft dezelfde eigenschappen en sluit naadloos aan op het oude gedeelte.

ALGEMEEN
Alle woningen zijn bereikbaar met de lift, ook de souterrains. Alle bewoners van De Wijnberg mogen ook gebruikmaken van het algemeen dakterras.
De woningen worden voorzien van een keuken met diverse inbouwapparatuur, zie hiervoor de technische omschrijving.
Ook de badkamer wordt geheel afgewerkt en standaard voorzien van een douche.
Daar waar mogelijk wordt ook een ligbad geplaatst, zie hiervoor de plattegronden per appartement.
Alle woningen hebben een eigen berging, of inpandig of toegewezen in de kelder. Zie hiervoor de plattegronden en/of totaaloverzicht kelder/souterrain.

Zoek jij een unieke woning dan is De Wijnberg zeker iets voor jou.
Interesse? Inschrijven kan uitsluitend via de site iamgrave.nl.

MEER OVER WONEN IN 'I AM GRAVE'
Graag delen we ons enthousiasme over het plan want het heeft de WOW-factor gekregen. Met zo’n 80 prachtig ontworpen woningen en appartementen, van klein tot groot, koop en huur. Bijna geen één hetzelfde, zelfs één met een eigen torentje. Geweldige uitzichten, geen standaard indelingen, mooie terrassen of balkons. Ze zijn spannend, verrassend en vol beleving voor zowel de jeugd met een kleine beurs als voor de ouderen met een grotere beurs. Het wordt een nieuw stukje stad in een omgeving die aansluit bij Grave, een nieuw stukje stad dat gaat leven.

WAAR GAAT HET GEBEUREN
Het oude bejaardenhuis Maaszicht aan de Prinsenstal, bij de Oude Haven van Grave, staat al enkele jaren leeg. Alles met de rode pannen (De Wijnberg) blijft behouden. De rest wordt gesloopt of gedeeltelijk gesloopt en hergebruikt.
Het resultaat wordt een moderne entree van Grave, met een knipoog naar historische Graafsche panden, met oog voor detail en met eigentijds wooncomfort. De woningen worden gasloos gebouwd.

GRAVE
Het is goed toeven in Grave. Met ruim 13.000 inwoners is Grave groot genoeg om alle voorzieningen onder handbereik te hebben en klein genoeg om gezellig te zijn. Ook is Grave nog eens centraal gelegen en goed bereikbaar, vlakbij de steden Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven en met het gemak van de snelle bereikbaarheid van uitvalswegen.
Een historisch vestingstadje met een levendige binnenstad, sfeervolle straatjes, gezellige winkeltjes waaronder maar liefst 40 speciaalzaken, een mooie kade aan de Maas en een jachthaven bij het centrum.
Rondom Grave is volop natuurschoon en zijn er de pittoreske kerkdorpen Velp, Escharen en Gassel. U wandelt en fietst zo naar een landelijke, rustige omgeving met weilanden, bossen en landgoederen. In 2020 wordt Grave voorzien van een glasvezelnetwerk.
Kortom een aantrekkelijke woonplaats.

*Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is voor nieuwbouw en transformatie niet altijd te voorkomen dat de informatie afwijkt van het uiteindelijke resultaat. Dit kan met name gelden voor de de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 26 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

I am Grave - De Wijnberg

Van € 192.500 tot € 495.000 v.o.n.