Waterlinie - Wonen aan de Vesting

Grave Verkoop gestart
Van € 237.000 tot € 405.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 51 (geen beschikbaar)
  • Wonen 112 tot 170 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
  • Perceel 115 tot 305 m²

Project Waterlinie - Wonen aan de Vesting

De verkoop van deze nieuwe fase van Waterlinie Grave, ‘Wonen aan de Vesting’ is op 28 mei om 12.00 uur online van start gegaan. 

Naast Funda kun je ook uitgebreide informatie over de woningen, zoals plattegronden, koperkeuzes en technische omschrijving vinden op de projectwebsite waterlinie-grave.nl
Inschrijven kan via een online voorkeursformulier en uitsluitend op de projectwebsite.

Heb je er vragen over? Stel ze tijdens een (online) Meet & Greet op dinsdag 4 juni a.s. Heb je geen vragen? Schrijf dan vanaf 28 mei direct in op de woning van jouw voorkeur! Dit kan tot en met 9 juni a.s. Op de projectwebsite van waterlinie-grave vind je meer informatie over de verkoopprocedure.

WONEN AAN DE VESTING 
Er wordt weer gebouwd aan een uitbreiding van Waterlinie Grave, het prachtige nieuwe woongebied aan de rand van het centrum van Grave. Dit gebied wordt in diverse fasen ontwikkeld, het eerste project ‘Bastion’ is inmiddels helemaal gereed en bewoond.
Nu is het de beurt aan een nieuwe fase: Wonen aan de Vesting. U woont hier vlak bij de Maas en het haventje van Grave. Zie de bootjes voorbij varen, geniet van het kabbelende water of wandel in minder dan 10 minuten het gezellige stadje in.

51 WONINGEN
Hier komen 51 duurzame, gasloze woningen, uiteenlopend van hoek- en tussenwoningen en tweekappers tot levensloopbestendige woningen.
Er zijn verschillende uitbreidings- en indelingsmogelijkheden die de woning nog completer maken. Slimme ontwerpen die veel ruimte laten voor uw persoonlijke woonwensen. Er is straks geen woning hetzelfde.

30 hoek- en tussenwoningen - type Ravelijn
3 hoekwoningen - type Bastion 
6 tussenwoningen - type Citadel 
4 twee-onder-een- kapwoningen - type Burcht 
8 levensloopbestendige woningen - type Fort 
 
EEN EIGEN VERHAAL 
Architectenbureau Visser en Bouwman heeft ervoor gekozen een eigen verhaal en sfeer neer te zetten in de Vesting. Ze hebben zich laten inspireren door de groene structuur van de oude vestingwerken. De architectuur is eigentijds en robuust. Uitgevoerd in een stoere baksteenarchitectuur met een rustig gemêleerd bruin/zandkleurig kleurenpalet.

GRAVE 
In het monumentale Grave staat genieten hoog in het vaandel. Met de vele boetiekjes en ambachtelijke winkeltjes naast de grotere ketens kunt u hier een gezellig dagje winkelen. Stop even om uit te rusten onder het genot van een kopje koffie op één van de vele terrassen. Bezoek op vrijdagochtend de weekmarkt of een van de jaarlijks terugkerende evenementen zoals het Smartlappenfestival. Of pak wat cultuur mee tijdens een concert, een museumbezoek of kunstexpositie. Grave heeft het allemaal. Wonen aan de Vesting, dat is geweldig wonen in Grave!
 
GRAVE VANUIT DE LUCHT 
Hoe is al het moois van Grave nu het beste in één beeld te vangen? Het is bijna onmogelijk maar vanuit de lucht krijgt u een duidelijk totaaloverzicht. Bekijk de video op de projectwebsite en zie de historie, de natuur en het water van deze prachtige vestingstad.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Waterlinie - Wonen aan de Vesting

Van € 237.000 tot € 405.000 v.o.n.