Hof Grijpskerke

Grijpskerke
Van € 417.500 tot € 529.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (2 beschikbaar)
 • Wonen 119 tot 141 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 209 tot 401 m²

Project Hof Grijpskerke

Soms doet er zich een unieke kans voor: (blijven) wonen in het midden van een dorp in een toekomstbestendige woning met modern wooncomfort. Dit komt maar zelden voor en is eigenlijk alleen mogelijk als er een herbestemming van een bestaand gebouw of bestaande locatie plaatsvindt.

In Grijpskerke is deze unieke situatie nu ontstaan: door samenvoeging van de kerken is de locatie van de Opstandingskerk aan de Reigershoutstraat beschikbaar gekomen. Na jaren van voorbereiding is het nu zo ver dat de plannen voor nieuwbouw op deze locatie concreet zijn geworden.

Bouwbedrijf Kambier uit Koudekerke realiseert hier een nieuwbouwplan wat bestaat uit vier mooie, ruime levensloopbestendige woningen en één semi-vrijstaande ruime woning.

-----------------------------
Start verkoop:
vrijdag 16 juli tussen 15.00 en 17.00 uur en zaterdag 17 juli tussen 10.00 en 12.00 uur

Locatie:
Opstandingskerk aan de Reigerhoutstraat in Grijpskerke

Aanmelden voor de start verkoop is verplicht en kan via
-----------------------------

Informatie over de woningen

Alle woningen zijn zeer duurzaam en voldoen aan de huidige BENG (Bijna Energieneutraal Gebouw) eisen van 2021. Dit houdt in dat er dus zeer lage energielasten zijn.
De woningen worden daarnaast onderhoudsarm gebouwd: rondom kunststof kozijnen en onderhoudsarme materialen.
Aan comfort zal het ook zeker niet ontbreken, alle woningen zijn uitgevoerd met vloerverwarming in de gehele woning. De verwarming wordt middels een bodemwarmtepomp systeem verzorgd. Dit systeem voorziet verwarming van de woning in de winter, maar kan ook gebruikt worden voor het koelen van de woning in de zomerperiode.

De installaties verbruiken natuurlijk elektra en daarom worden op de daken van de woningen zonnepanelen geplaatst om dit verbruik te compenseren.

De huizen hebben een uitgekiend ontwerp waarbij veel aandacht is besteed aan een optimale lichtinval en de beste besteding van de beschikbare ruimte. Het resultaat is veel leefruimte, mooi zicht op straat en tuin en een uitstekende bezonning van de tuin.

Parkeren kan bij alle woningen op eigen terrein, er komt een oprit voor de auto. Elk huis beschikt over een vrije achterom en een schuur voor fietsen en tuingereedschap, behalve de semi-vrijstaande woning, deze beschikt over een ruime inpandige berging met overheaddeur.

De voortuinen worden van de stoep afgeschermd door een lage haag, de hoekkavels worden daarnaast ook aan de zijkant voorzien van een lage haag. Tussen de achtertuinen en als afscheiding tussen de tuin en het achterpad wordt een hekwerk geplaatst met Hedera begroeiing als erfafscheiding.

De huizen worden dus heel erg compleet opgeleverd. U kunt zelf zorgen voor de keuken, vloerafwerking en wandafwerking, maar er is ook een compleet afbouwpakket beschikbaar! U kunt dan een keuze maken uit een selectie van PVC vloeren, een keuken naar wens laten uitvoeren en spac spuitwerk op alle wanden krijgen. Dan wordt het een ‘sleutelklaar’ huis waar u na de oplevering alleen nog de meubels hoeft te plaatsen en gelijk kunt wonen! U wordt volledig ontzorgd en heeft slechts één aanspreekpunt om uw wensen kenbaar te maken.

Informatie levensloopbestendige woningen

In het plan Hof Grijpskerke worden vier levensloopbestendige woningen gebouwd: een woning met een gelijkvloers woonprogramma. Deze huizen hebben dus alle voorzieningen gelijkvloers én hebben daarna nog een verdieping met talloze mogelijkheden.

Indeling begane grond:
Aan de voorzijde van de woning is de eigen oprit met daar achter de voordeur van het huis. De woonkamer is een doorzonkamer met een indeling naar wens. Zo kan de keuken tussen de voorkamer en de achterkamer worden geplaatst, maar is het ook mogelijk om de keuken bijvoorbeeld in de achterkamer te plaatsen, waardoor er een woonkeuken ontstaat.
Aan de voorzijde is een leuk uitzicht op de Reigershoutstraat en via de dubbele openslaande tuindeuren in de achterkamer kijkt u vrij op uw eigen achtertuin. Overigens is een goed doordacht alternatief mogelijk: hierbij worden de keuken en zitkamer omgedraaid. Een extra toegang tot de tuin is dan mogelijk. Ook is een extra toegang tot de achterkamer vanuit de hal te realiseren en in plaats van een toegang tot beide slaapkamers de toegang van de badkamer via de centrale hal te laten verlopen. Geheel naar uw wens!

Op de begane grond zijn twee slaapkamers: een ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde en een tweede slaap/werk/hobbykamer aan de voorzijde. Beide slaapkamers bieden toegang aan de badkamer. Het sanitair wordt standaard zeer compleet uitgevoerd. In de badkamer is een vlakke douchehoek, een vrijhangend toilet en een wastafel. Uiteraard is vanuit de hal ook een separaat toilet bereikbaar.
Als laatste is er een ‘techniek’ ruimte. Hier is de warmtepomp te vinden en kan de wasmachine en wasdroger geplaatst worden.

Verdieping:
De verdieping van de levensloopbestendige woningen is middels een vaste trap te bereiken en naar wens uit te voeren. Zo bestaat de mogelijkheidom te kiezen voor een indeling met meer gebruiksmogelijkheden naar uw wens.

Vanaf de verdieping is er zelfs een vlizotrap naar een bergzolder! Een handige ruimte waar u spullen kunt bewaren die u minder vaak nodig heeft.

Algemeen:
Elke woning beschikt over een fijne achtertuin die op het westen is gelegen en dus heerlijk veel zon biedt. Bouwnummer 5 heeft naast de woning aan de achterzijde ook nog een flink stuk tuin naast het huis en daarmee dus het grootste kavel.

Elke achtertuin heeft een vrije achterom en een schuur. De oprit en het pad naar de entree van de woning wordt ook volledig bestraat. De achtertuin is naar eigen wens volledig in te richten. Deze is op het westen gelegen en daardoor heerlijk zonnig.

Informatie semi-vrijstaande woning

Op de hoek van de Reigershoutstraat en de Jacob Catsstraat wordt een prachtig en zeer ruim semi-vrijstaande gebouwd. Deze woning heeft een geheel gelijkvloers woonprogramma met op de verdieping extra slaapkamers en een extra badkamer. Met een woonoppervlakte van 141 m2 staat dit huis op een kavel van ruim 400 m2. Veel ruimte in én om het huis dus!

Indeling begane grond:
Via een fraaie hal in het midden van het huis zijn de diverse vertrekken te bereiken. Er is een speelse Z-vormige woonkamer met de zitkamer aan de voorzijde. Door vele ramen in de gevels is er veel licht in de kamer en mooi uitzicht vanuit de kamer.

Aan de achterzijde is een royale woonkeuken voorzien. In de gevel is daar een dubbele openslaande tuindeur waardoor het terras op het westen bereikt kan worden.

Verder is er op de begane grond een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer. Deze badkamer is compleet met een douche, wastafel en toilet.

Vanuit de hal is uiteraard ook een toilet te bereiken. Daarnaast is de techniek ruimte bereikbaar met de warmtepompunit. Via deze techniekruimte is vervolgens de berging inpandig bereikbaar. Erg handig! Het is ook mogelijk om de grote berging te splitsen zodat er extra ruimte voor de woonkamer/keuken of een bijkeuken gerealiseerd wordt. Daarnaast is het ook nog mogelijk om optioneel aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger te realiseren in de berging op de begane grond.

Verdieping:
De verdieping is uitgevoerd met een overloop van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. Er is een ruimte voor wasmachine en wasdroger, een separaat toilet en een 2e badkamer met douche en wastafel.
Verder zijn er twee grote slaapkamers met een dakkapel. Eén van de slaapkamers heeft daarnaast aan de achterzijde ook nog een dakvenster. Het is mogelijk om één van de kamers te splitsen in twee slaapkamers.
Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar een ruime bergzolder.

Algemeen:
Het huis beschikt over een flink kavel grond. De oprit en pad naar de voordeur worden bestraat en de royale tuin is geheel naar eigen inzicht door u in te richten. Hagen bij de stoep en hekwerk met Hedera als erfafscheiding wordt aangelegd door de aannemer.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Twee-onder-een-kapwoning

  2-onder-1-kapwoning Van € 417.500 tot € 479.000 v.o.n.
  • wonen 119 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Twee-onder-een-kapwoning (Bouwnr. 2) 119 m² wonen 4 kamers € 449.000 v.o.n.
  Twee-onder-een-kapwoning (Bouwnr. 5) 119 m² wonen 4 kamers € 479.000 v.o.n.
 • Vrijstaande woning

  Halfvrijstaande woning € 529.000 v.o.n.
  • wonen 141 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaar

M2 Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 088-4424100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hof Grijpskerke

Van € 417.500 tot € 529.000 v.o.n.