Thea Beckmanweg patiowoningen

Grootebroek Bouw gestart
Van € 439.000 tot € 498.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (3 beschikbaar)
  • Wonen 113 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 191 tot 256 m²

Project Thea Beckmanweg patiowoningen

Wat een mooie kans op levensloopbestendig wonen in Stede Broec!

Nog niet toe aan een appartement maar wel op zoek naar een gelijkvloerse woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is een fraaie patiowoning aan de Thea Beckmanweg een fantastische woonkans. De mogelijkheid om 2 auto's te parkeren op eigen terrein en een gezellige patiotuin completeren het wooncomfort op een prima locatie in de populaire woonwijk Oosterweed. Vier van de acht woningen zijn bovendien met de tuin gelegen aan (polder)vaarwater met de luxe van een eigen aanlegplaats voor een bootje voor urenlang vaarplezier.

Indeling:
Entreehal met meterkast, toilet en trapopgang naar verdieping. Toegang tot woonkamer met open straatgerichte keuken en woonkamer. De keukenopstelling is niet inbegrepen in de koopsom. Tevens vanuit de hal toegang tot de royale ouderslaapkamer. Vanuit de slaapkamer toegang tot een badkamer met douche en wastafel. De garage is aan de voorzijde voorzien van dubbele deuren, ook aan de achterzijde treft u een loopdeur naar de patiotuin.
Op de 1e verdieping ruime overloop, twee slaapkamers en een 2e badkamer met douche, wastafel en toilet.
Het toilet en de badkamer op de begane grond worden voorzien van luxe tegelwerk en luxe sanitair. De badkamer op de 1e verdieping wordt uitgevoerd met standaard tegelwerk en sanitair.

De woningen worden verwarmd middels een warmtepomp en vloerverwarming op zowel de begane grond als verdieping.
De woningen worden uitgevoerd met een energieprestatiecoëfficiënt gelijk of kleiner dan 0,4 met een energiezuinig energielabel A.

Foto's

Omgeving

In de omgeving van de Thea Beckmanweg vindt u een groot aanbod van voorzieningen. U vindt alles in Grootebroek óf in de naastgelegen dorpen.

Bereikbaarheid
De wijk Oosterweed is uitstekend bereikbaar. Via de provinciale weg N505 bent u in iets meer dan 5 autominuten in Enkhuizen en de aansluiting dijk Lelystad of zó op de A7, waar u alle kanten op kunt.
Aan de Thea Beckmanweg parkeert u de auto op eigen terrein of op een van de openbare parkeerplaatsen in de wijk.

Winkelhart van Stede Broec
Op zo'n 10 minuten fietsen ligt winkelcentrum "Streekhof', hét overdekt winkelhart van Stede Broec met 55 winkels. Hier vindt u werkelijk alles; van supermarkt en landelijke winkelketens tot kleine speciaalzaken, zakelijke dienstverlening en natuurlijk de nodige horecagelegenheden voor lekker eten en drinken. Ook is de openbare bibliotheek van Stede Broec hier gevestigd.
Rondom het winkelcentrum is ruime gratis parkeergelegenheid (parkeerschijf verplicht), zodat u nooit ver hoeft te lopen met de boodschappen. Elke week op donderdag is er markt bij het winkelcentrum.

Cultuur en sport en recreatie
In het centrum van Stede Broec vindt u theater 'Het Postkantoor'. Een geweldige locatie voor ontmoetingen, sociaal en cultureel. U kunt er terecht voor theater en films.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw oktober 2020
Verwachte oplevering december 2021

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

CMK Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0228-350850
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Thea Beckmanweg patiowoningen

Van € 439.000 tot € 498.000 v.o.n.