Gonnet 22

Haarlem Verkoop gestart
€ 1.275.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 16 (1 beschikbaar)
 • Wonen 178 m²
 • Aantal kamers 4

Project Gonnet 22

GONNET 22 en 24
Verscholen aan het Spaarne vind je de Gonnetbuurt, aan de noordkant van de Haarlemse binnenstad. In het westen grenzend aan het monumentale Ripperdapark, op een steenworp afstand van het centrum en vlakbij het station van Haarlem. De Gonnetbuurt: een unieke plek, in de luwte van de stad mét goede uitvalswegen. Deze buurt huisvest tal van kleine en grote bedrijven, in combinatie met een aantal woningen. Op deze authentieke plek komen twee gebouwen; ‘Gonnet 22 en Gonnet 24’, die nieuwbouwproject ‘Gonnet’ vormen, een eigentijdse plek om te wonen en werken.

GONNET 22
16 woningen zoals atelierwoningen, appartementen en een penthouse. Gonnet 22 is voorzien van een binnentuin met privé tuinen en (dak)terrassen. Parkeren kan in de stallingsgarage.

ALGEMEEN
* Woonoppervlakte vanaf ca. 90m2
* Duurzaam wonen op prachtige locatie
* Dakterras, balkon of tuin
* Koopsom vanaf € 575.000,- v.o.n.
* Koopsom stallingplaats € 45.000,- v.o.n.

IN DE DIRECTE OMGEVING
MOLEN DE ADRIAAN | In 2002 is molen de Adriaan volledig herbouwd naar het originele voorbeeld uit 1779. De molen is te bezoeken voor een rondleiding, of boek een ruimte voor een feestje of zelfs een bruiloft.

KLIMMUUR HAARLEM | Klimmuur Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht. Je kunt er cursussen volgen, wedstrijden doen, evenementen houden en er is een gespecialiseerde klimwinkel.

PRINSENBOLWERK | Aan de andere kant van het station vind je de bolwerken, van origine als wandelroute aangelegd. Hier kun je heerlijk slenteren door het groen, langs de vijver en de monumentale karakteristiek gele panden.

STADSTRAND DE OERKAP | Aan de overkant van het Spaarne is het stadsstrand De Oerkap te vinden. Lekker met je voeten in het zand op deze relaxte plek. De sfeer bij De Oerkap doet denken aan de hippie tijd: een bonte verzameling aan stoel-tjes en tafels, een grote blokhut met binnen een houtkachel voor koudere dagen, kleurige lichtjes en fijne muziek.

WAARDERPOLDER | Het businesspark van Haarlem op vijf minuten fietsen van de Gonnetbuurt. Centraal gelegen in de Metropoolregio Amsterdam, een kwartier van Schiphol, met een eigen treinstation. Het is niet voor niets dat grote internationale bedrijven en succesvolle Nederlandse ondernemingen zich hier dus vestigen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2021

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Penthouses

  Penthouse € 1.275.000 v.o.n.
  • wonen 178 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Gonnet 22 (Bouwnr. 16) 178 m² wonen 4 kamers € 1.275.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 023 - 542 02 44

Hertog Makelaars Haarlem

Vandaag bereikbaar vanaf 11:00
Bel 023-7470002
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing