Haarlem Buiten

Haarlem Verkoop gestart
Van € 725.000 tot € 1.325.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (7 beschikbaar)
  • Wonen 144 tot 238 m²
  • Aantal kamers 5 tot 7
  • Perceel 144 tot 730 m²

Project Haarlem Buiten

DE ONLINE VERKOOP IS GESTART !!!

Heeft u interesse in één van de woningen in Haarlem Buiten dan kunt u zich online inschrijven via een formulier op de website haarlembuiten.nl

In het zuidelijkste puntje van Haarlem ontstaat een uniek project! Aan het einde van de Zuid Schalkwijkerweg, op de hoek van het Spaarne en de Ringvaart, kun je binnenkort prachtig wonen: buiten en toch vlak bij de stad.

In Haarlem Buiten komen 32 bijzondere nieuwbouwwoningen. De woningen worden zeer duurzaam gebouwd. Het plan voorziet in vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen. Elke woning krijgt een eigen tuin. De woningen aan het water krijgen een terras met de mogelijkheid een eigen bootje af te meren. In de architectuur is aansluiting gezocht bij de landelijke omgeving en het bijzondere, industriële verleden van de plek.

Op dit moment staan er nog vervallen bedrijfsgebouwen op het terrein. Deze zijn sinds 2006 niet meer in gebruik. Om het plan te kunnen realiseren worden de bestaande gebouwen gesloopt en wordt de bodem geschikt gemaakt voor woningbouw.

Omgeving

Haarlem Buiten ligt aan het einde van de Zuid Schalkwijkerweg. Een prachtige plek waar je landelijk kunt wonen, aan het water en de polder. De Haarlemse binnenstad is op fietsafstand.

Het project komt op het meest zuidelijke puntje van Haarlem. Een unieke plek op de hoek van het Spaarne en de Ringvaart. De woningen komen direct aan het water of hebben een weids uitzicht over de weilanden.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2020

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaar

PUUR* Makelaars Haarlem

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 023-5423542
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Haarlem Buiten

Van € 725.000 tot € 1.325.000 v.o.n.