De Meester

Haarlem Verkoop gestart
Van € 1.050 tot 3.300 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 178 (64 beschikbaar)
  • Wonen 59 tot 181 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project De Meester

KOM WONEN IN DIT MONUMENTALE NIEUWBOUW PROJECT DE MEESTER!

Wonen in De Meester betekent: wonen in een schitterend monumentaal gebouw in de Kleverparkbuurt in Haarlem. Het schoolgebouw uit de jaren '20 is doorontwikkeld naar 74 verschillende type woningen bestaande uit 178 luxueuze gerenoveerde- nieuwbouwappartementen in de middenhuur en vrije sector huur. Voor ieder wat wils. Of u alleen wilt wonen, samen, of met uw gezin: de woningen variëren van circa 59 tot wel 217m².

We starten 21 september met de verhuur van de eerste fase van dit project. Deze fase bestaat uit 64 appartementen.

Geïnteresseerd? U kunt zich via de projectwebsite van De Meester () vanaf 21 september 2021 t/m 6 oktober 2021 inschrijven.

____________________________________________________________________________________________________

Wonen in een oude ambachtsschool
Na bijna 100 jaar van onderwijs, kunt u straks riant wonen in bijvoorbeeld het voormalige technieklokaal, kooklokaal of laslokaal.

De Meester is een unieke transformatie van een voormalige ambachtsschool naar een prachtig woongebouw met 178 zowel gerenoveerde - als nieuwbouwappartementen.

Het project bestaat uit bijzondere ruimtes uit de jaren '20, aanbouw uit de jaren '50 en hoogwaardige nieuwbouw. U heeft de keuze uit diverse woningtypes, zoals entresol woningen, maisonnettes, ruime nieuwbouwwoningen en loft appartementen. Naast de gezamenlijke tuin heeft bijna elke woning een eigen balkon of dakterras.

Prachtige details
De prachtige details die de historie van deze school laten zien komen overal terug in het gebouw. Tijdens de renovatie zijn glas in lood ramen, tegels en gevels behouden in originele staat. De monumentale uitstraling van het pand maakt de woonbeleving extra speciaal.

De details geven een prachtige sfeer aan het gebouw. Overal waar u loopt, van de brede gangen tot aan de entree, zult u merken dat dit gebouw een rijke historie heeft.

Ruime appartementen, lofts & maisonnettes
Waar woont u graag? Een nieuwbouw appartement, een ruime loftwoning met entresol en kamerhoge ramen en deuren naar het terras, of een maisonnette met ruim opgezet balkon?

In een aantal woningen zullen de monumentale details van het oude schoolgebouw ook terug te zien zijn. Benieuwd? Vraag meer informatie hierover aan het verhuurteam. U kunt zich via de projectwebsite van De Meester () inschrijven. U kunt zich inschrijven tot 5 oktober 2021.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2021

Woningtypen

Van de 178 huizen in dit project zijn er nog 64 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing