Volwaarde voor de Vecht

Hardenberg Verkoop gestart
Van € 455.000 tot € 629.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (5 beschikbaar)
  • Wonen 119 tot 169 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Volwaarde voor de Vecht

Op een toplocatie, aan de uiterwaarden van de Vecht, wordt in CPO-verband dit prachtige appartementencomplex gebouwd. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en dit betekent dat u zelf mee-ontwikkelt.
Een eigen duurzaam groen appartement met prachtig uitzicht over de Vecht en haar uiterwaarden.
Groen, duurzaam, lage CO2 footprint, recyclen van water en een gezond binnenklimaat zijn de kernwoorden van dit unieke complex.
Meer info: volwaardevoordevecht.nl

Foto's

Omgeving

OVER HARDENBERG
Een fijne woonomgeving, goede voorzieningen en een prachtig buitengebied. Met een oppervlakte van 31.723 hectare biedt de gemeente Hardenberg haar inwoners voldoende leefruimte. Zo’n 60.000 inwoners wonen verspreid over de bijna dertig kernen van de gemeente.

De gemeente Hardenberg bestaat in haar huidige vorm sinds 1 januari 2001. Op deze datum werd een gemeentelijke herindeling van kracht van de voormalige gemeenten Hardenberg, Avereest en Gramsbergen.

Het gebied kent een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de prehistorie. Dankzij de prominente aanwezigheid van de rivier de Vecht kon Hardenberg zich ontwikkelen tot een belangrijke stad tussen Zwolle en Duitsland. Aan deze tijd dankt Hardenberg haar stadsrechten. In oppervlakte behoort de uitgestrekte gemeente tot de grootste gemeenten van de provincie Overijssel.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop maart 2020
Verwachte start bouw februari 2022
Verwachte oplevering februari 2023

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Volwaarde voor de Vecht

Van € 455.000 tot € 629.000 v.o.n.