Nieuw Waterfront

Harderwijk Verkoop gestart
Van € 235.500 tot € 655.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 55 (geen beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 185 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 75 tot 168 m²

Project Nieuw Waterfront

Wonen met zicht op het water
Meld je aan op de projectwebsite

Thuiskomen van een wandeling op de Veluwe en dan de haven aan je voeten zien. Dat is wonen in Nieuw Waterfront, Harderwijk. De sfeer in deze karakteristieke nieuwbouwbuurt is onlosmakelijk verbonden met het wonen en leven bij het water. Ideaal als je graag met je zeilboot door het water glijdt, genietend op een terras over de haven uitkijkt of ultiem ontspant bij het geluid van kabbelend water. Ook het groen wordt niet vergeten. In Nieuw Waterfront struin je door het naastgelegen park of vertoef je op zomeravonden in het groene binnenhofje. Geniet van het goede leven!

Historie, water en groen
De nieuwbouwwoningen van Nieuw Waterfront bieden een sfeervolle architectuur, passend bij de historie van Harderwijk en met een knipoog naar de Hanzesteden. Zie het als een eigentijdse aanvulling op de oude stad Harderwijk, die op loopafstand ligt. Stap je de voordeur uit, dan flaneer je over de kade richting de haven. Of glip je weg via de achterdeur dan beland je in de groene oase van het binnenhofje. In een wereld van kleurrijke hagen die de auto’s uit het zicht onttrekken. Historie, water en groen komen samen in Nieuw Waterfront.

De woningen in Waterfront
In Nieuw Waterfront komen 125 nieuwbouwwoningen voor een brede doelgroep: 40 koop-eengezinswoningen, 15 koopappartementen en 74 middel-dure huurappartementen en -studio’s. De 40 woningen zijn verdeeld over een driehoekig woonblok met een intiem binnenhof. De appartementen en studio’s bevolken het naastgelegen langwerpige appartementengebouw. Het woonblok biedt grote diversiteit in woningen, zowel in grootte als in de stijl van de woning. Loop je om het woonblok heen, dan zie en voel je dat elke zijde zijn eigen karakter heeft. Wat past bij jou?

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop augustus 2021

Woningtypen

Van de 55 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuw Waterfront

Van € 235.500 tot € 655.000 v.o.n.