Oosterhof appartementen

Harlingen Bouw gestart
Van € 279.000 tot € 669.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (4 beschikbaar)
  • Wonen 102 tot 169 m²
  • Aantal kamers 3

Project Oosterhof appartementen

25 HOOGWAARDIGE EN LEVENSLOOPBESTENDIGE KOOPAPPARTEMENTEN

Met een kop koffie in de zon op je terras genieten van het uitzicht over Harlingen. Een (inpandig) balkon dat je op ieder moment in een handomdraai kunt omtoveren tot een zonnige serre. In plan Oosterhof koop je geen appartement, maar een complete en comfortabele woning. Je geniet van een spraakmakend ontwerp met een ongekende hoeveelheid woonruimte en dat op een unieke locatie. Dit is pas echt wonen op niveau voor een betaalbare prijs.

Volop ruimte en veel privacy in een prachtige omgeving. Wonen in Oosterhof geeft je een buitengewoon gevoel van vrijheid. Vanaf de hogere verdiepingen geniet je van een uitzicht dat nooit zal vervelen. De Grote Kerk, de masten van zeilschepen die boven de huizen uitsteken en zelfs de bootjes op de Waddenzee: hier zit je op de eerste rang.
Rondom het appartementengebouw creëren we volop ruimte voor groen. Een rustgevende plek, die tegelijkertijd een ontmoetingsplaats vormt voor gezamenlijke activiteiten. Actieve levensloopbestendigheid noemen we dat. Daarmee wordt wonen in Oosterhof een manier van leven.

De appartementen variëren qua oppervlakte van 100 tot 125 m² en beschikken allemaal over een inpandig balkon. Daarnaast is er een aantal appartementen die een dakterras hebben. Kies je voor het penthouse van maar liefst 167m² op
de bovenste verdieping, dan geniet je iedere dag van een zeer ruim dakterras. Ieder appartement beschikt over twee parkeerplaatsen, een ruime berging op de begane grond en de mogelijkheid voor het stallen van jouw fiets in de
gezamenlijke fietsenstalling.

Vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer: jouw nieuwe appartement is voorzien van alle luxe en slimme innovaties die je je kunt wensen. Optimale isolatie en zonnepanelen op het dak zorgen voor een energieneutraal gebouw met een groen-certificaat, waarmee je klaar bent voor de toekomst.

In 2019 heeft Harns Invest het plan Oosterhof in ontwikkeling genomen. Het plan bestaat uit 25 duurzame en levensloopbestendige appartementen met een prachtig uitzicht. De ontwikkeling vindt plaats op een unieke locatie.
Het voormalig tuincentrum aan de Groen van Prinstererstraat maakt plaats voor een appartementengebouw dat omringd wordt door groen. Met slimme toepassingen is Oosterhof volledig energieneutraal. Bij de realisatie van het gebouw stellen we hoge eisen aan onze leveranciers. We kiezen bijvoorbeeld voor bakstenen die duurzaam zijn geproduceerd, maar ook voor gevelbekleding die Cradle to Cradle (C2C) gecertificeerd is. Daarmee krijgt levensloopbestendig wonen een geheel nieuwe dimensie.

De bouw is gestart!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw januari 2020

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Het Noorden

Maandag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 0517-430000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Oosterhof appartementen

Van € 279.000 tot € 669.000 v.o.n.