De Maere

Heemskerk Verkoop gestart
Van € 395.000 tot € 429.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (geen beschikbaar)

Project De Maere

WONEN IN EEN KNUS HOF

Wonen in De Maere is een woonhof met een ontspannen sfeer. Wie van geborgenheid en comfort houdt, valt zonder twijfel voor Wonen in de Maere. Het nieuwbouwplan biedt ruimte aan 14 eengezinswoningen. Een mooi kleinschalig nieuw woningaanbod in Heemskerk dat naadloos aansluit bij de buurt.

Hoffelijk wonen
Wonen in de Maere is geïnspireerd door de verschillende woonhofjes in Heemskerk. Het pleintje en het autovrije straatje vormen het hart van het woonhof. Een plek voor kinderen om veilig te kunnen spelen en ruimte voor bewoners om elkaar te ontmoeten. Hier woon je in een hof met een ontspannen sfeer en behoud van veel groen.

De woningen
Verspreid over drie kleinschalige blokken worden 14 woningen gerealiseerd. De woningen hebben alles wat je van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer: de architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen.

HOEKWONING
De hoekwoning heeft een woonoppervlak vanaf ca. 136 m². Een hoekhuis biedt veel voordelen. Meer gevoel van vrijheid, privacy en meer lichtinval. Meer licht zorgt voor meer gezelligheid en optisch meer ruimte in uw woning.
Ook is de kavel net wat groter en heeft u een extra strook tuin, waardoor u langer kan genieten van het zonnetje. Bent u al overtuigd?

Er zijn in totaal 6 hoekwoningen in verschillende varianten. Welke u ook kiest, allemaal bieden ze de aantrekkelijk voordelen van een hoekwoning. Op zoek naar iets bijzonders? Dan is één van deze bouwnummers wellicht iets voor u!
Bouwnummer 1 en 10 zijn hoekwoningen met een zijraam. Deze hoekwoningen zijn extra licht door het raam in de zijgevel.
Bouwnummer 5 is een hoekwoning met een erker aan de zijgevel, waardoor het woonoppervlak van deze woning 142 m² bedraagt. Naast meer ruimte biedt een erker ook meer lichtinval en natuurlijk een unieke stijl aan uw woning.

Bouwnummer 6 is een hoekwoning met een zijentree. Via een bijzondere zijentree betreedt u de woning. Deze woning is gelegen op het grootste kavel. De kavel heeft een oppervlak maar liefst 195 m².

KENMERKEN

Breedtemaat 5,7 meter
Woonoppervlak vanaf ca. 136 – 142 m².
Kaveloppervlak vanaf ca. 141- 195 m².
Diepe achtertuin gelegen op het noordwesten (blok 1) op het zuidwesten (blok 2) of het noordoosten (blok 3)
Berging in de tuin
Parkeren in het parkeerhof
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties mogelijk om je droomhuis te realiseren

TUSSENWONING
Woont u straks in één van deze sfeervolle tussenwoningen, dan geniet u optimaal van geborgenheid en comfort. De tussenwoning biedt met een woonoppervlak vanaf ca. 136 m² voldoende ruimte om heerlijk te wonen. De woning heeft een diepe achtertuin vanaf ruim 8 meter met een berging en een achterom.

U heeft geen zorgen om druk verkeer. Parkeren kan in het parkeerhof. Zo wordt het woonhof autoluw en uiterst kindvriendelijk. De woning heeft een mooie uitstraling door de details in het metselwerk. Daarnaast zorgt de luifel bij de voordeur voor een chiquere entree en vooral aangenaam wanneer het regent en u de sleutelbos zoekt.

KENMERKEN

Breedtemaat 5,7 meter
Woonoppervlak van ca. 136 m²
Kaveloppervlak vanaf 120 – 132 m²
Diepe achtertuin gelegen op het noordwesten (blok 1) op het zuidwesten (blok 2) of het noordoosten (blok 3)
Berging in de tuin
Parkeren in het parkeerhof
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties mogelijk om je droomhuis te realiseren

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

In dit project worden 14 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Brantjes Makelaars Heemskerk

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00
Bel 0251-241194

Hofzicht Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0252-530119
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing