Nieuw Overbos Heemstede

Heemstede
Van € 1.895 tot 2.760 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 97 (geen beschikbaar)
 • Wonen 270 tot 325 m²
 • Aantal kamers 5

Omschrijving

Ruimte om te genieten
Natuurlijk wilt u ook privé buiten kunnen zitten. Dat kan in Nieuw Overbos. Alle woningen hebben een ruim terras. Stelt u zich voor: u stapt vanuit de lichte woonkamer op uw terras en neemt plaats in het zonnetje. Met een glaasje kijkt u uit over het prachtige bos. Alles is comfortabel gelijkvloers en afgewerkt op een niveau dat u waardeert. Nooit meer omkijken naar groot onderhoud. U hoeft enkel te genieten.
De mooiste herinneringen moeten immers nog komen!

Wonen op een toplocatie
Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos wordt een luxe wooncomplex gerealiseerd: Nieuw Overbos. U heeft er alles bij de hand: de gezellige winkels voor uw dagelijkse
boodschappen van ‘de Binnenweg’ op loopafstand, het mooie centrum van Haarlem en binnen een kwartiertje bent u op het strand. Het is een plek die goed te bereiken is via de uitvalswegen met de
auto of met het openbaar vervoer. Zo is het treinstation Heemstede-Aerdenhout ook dichtbij. Dat is nog eens een échte toplocatie.

Een fraai bos
Nieuw Overbos staat in ‘t Sorghbosch, een groot particulier bos met monumentaal oude eiken, beuken en dennen. Vanuit uw appartement geeft dit een schitterend groen uitzicht. U kunt er heerlijk wandelen en de seizoenen rond genieten van de rododendrons, de vijver en het ruisen van de bomen.

Zorg- en servicediensten
Wie ouder wordt, wil graag zo zelfstandig mogelijk blijven wonen. In Nieuw Overbos faciliteert zorg- en dienstverlener Sint Jacob daarom een integraal pakket aan diensten. U kunt, indien u dat wenst, gebruik maken van een maaltijdservice, activiteiten en 24 uurs(thuis)zorg. Alles binnen handbereik als het nodig is. En juist dat is een prettig idee.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 97 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartementen

  Bovenwoning en penthouse Van € 1.895 tot 2.760 /mnd
  • wonen 270 tot 325 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing