Oranjewoud Wonen

Heerenveen Bouw gestart
Van € 215.000 tot € 317.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (2 beschikbaar)
  • Wonen 74 tot 111 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6

Project Oranjewoud Wonen

Wonen in een park, omgeven door lanen en paden en vooral veel groen, met diverse voorzieningen op loopafstand. Dat is wonen in Oranjewoud Heerenveen. Hier worden 37 koopappartementen en 6 koopbungalows gerealiseerd alsmede 99 huurappartementen en 12 huurbungalows. Een schitterend plan, dat een nieuw landgoed gaat vormen, passend en geïnspireerd op de bekende ‘landhuizen’ in de directe omgeving.

Appartementen en woningen die uitermate geschikt zijn voor de vitale en minder vitale oudere, waarbij het verschaffen van woongenot en het leveren van diensten voorop staat. Uitermate geschikt voor mensen die het leuk vinden om actief bezig te zijn en daarvoor in de directe omgeving van hun woning/appartement alle mogelijkheden vinden.

Niet voor niets zijn cultuur en comfort sleutelbegrippen die veel aandacht krijgen in het plan. Van een winkelvoorziening tot een grandcafé en van een schoonheidsspecialiste tot en met een bibliotheek, u vindt het allemaal in het nieuwe plan.

De appartementen en bungalows hebben een oppervlakte van tussen de 70 en 90 vierkante meter en bestaan uit 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers. Meer varianten zijn mogelijk. Elke woning en elk appartement heeft een binnenberging op de begane grond en een parkeerplaats, die onopvallend tussen het groen verscholen ligt. Ja, het wordt schitterend wonen in Oranjewoud Heerenveen. Hier geniet u met een gerust hart van wonen in een prachtige omgeving.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop oktober 2018
Start bouw januari 2020

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Oranjewoud Wonen

Van € 215.000 tot € 317.500 v.o.n.