It Wetterryk

Heerenveen Verkoop gestart
Van € 195.000 tot € 383.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 39 (4 beschikbaar)
  • Wonen 120 tot 154 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 120 tot 523 m²

Project It Wetterryk

START BOUW AFGEKONDIGD | NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR
We gaan in januari starten met de bouw

Langs het doorgaande water tussen het centrum van Heerenveen en het Nieuwe Heerenveense Kanaal, ter hoogte van de voormalige locatie Heerenhage, worden 38 nieuwe woningen en een vrije kavel ontwikkeld.

Groen, waterrijk en weids.
It Wetterryk ligt tussen De Greiden en Nijehaske, een groene en waterrijke omgeving aan de westkant van Heerenveen. In De Greiden heeft u voorzieningen als een winkelcentrum en enkele basisscholen in de buurt. Ook het centrum van Heerenveen is dichtbij.

De woningen
In It Wetterryk komen 38 woningen, verdeeld over fraaie rijwoningen, comfortabele levensloopbestendige woningen en ruime halfvrijstaande woningen. Daarnaast wordt er ook een vrije kavel uitgegeven. De halfvrijstaande woningen komen direct aan het water te liggen. De woningen worden modern en eigentijds ontworpen, passend in de bestaande omgeving. Daarnaast zijn de woningen helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. Zo zijn alle woningen volledig gasloos en voldoen ze aan de nieuwste bouweisen.

8 halfvrijstaande woningen
Naast het park van Heerenhage worden 8 halfvrijstaande woningen gebouwd die qua bouwstijl naadloos aansluiten bij de bestaande bouw in de wijk De Greiden. Maar dan in een nieuwe, eigentijdse, duurzame en energiezuinige variant. De achtertuinen van de halfvrijstaande woningen zijn heerlijk aan het open vaarwater gelegen.

18 rijwoningen
De eenheid in het ontwerp voor It Wetterryk wordt voortgezet met 18 rijwoningen die aan de oostkant van het project worden gebouwd. De gevels hebben een karakteristieke uitstralingen en vormen de toegang tot de nieuwe buurt. De aardetinten metselwerkdetails van de woningen geven een warme uitstraling.

12 levensloopbestendige woningen
De indeling van deze 9 meter brede woningen zijn toegespitst op de hedendaagse woonbehoeften. Mensen willen steeds langer in hun woning blijven wonen. Dat kan in deze levensloopbestendige woning, waar het woonprogramma met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond is aangepast aan de moderne eisen, maar war erop de verdieping ook veel ruimte is.

Zoekt u een ruime, aantrekkelijke, duurzame en betaalbare woning voor u en uw gezin? Dan zit u goed in één van de hoek- of tussenwoningen in It Wetterryk. De contouren om de ramen zijn met een witte steensoort afgewerkt. Om nóg meer accent te leggen op de grote ramen wordt het metselwerk bovendien van een reliëf voorzien. De 5,7 meter brede rijwoning staat garant voor heel wat vierkante meters wooncomfort. Het platte dak van de iets grotere hoekwoning zorgt ervoor dat u hier nóg meer woonoppervlak tot uw beschikking hebt. Tussen de rijwoningen en de levensloopbestendige
woningen komt een aantrekkelijke buitenplaats, waarop u een prettig uitzicht heeft

Wie zegt dat nieuwbouw niet sfeervol kan zijn? In deze extra brede woningen in It Wetterryk heeft u alle ruimte om uw woning helemaal naar uw smaak in te delen en u hier helemaal thuis te voelen. Dat komt ook door de grote ramen, waarmee u veel licht van buiten naar binnen haalt en zo al een natuurlijke sfeer creëert.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 39 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Hoekstra Heerenveen

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0513-628300

Makelaardij Friesland | Qualis

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0513-232180
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing