Rietland Veld 16 - Vrije kavels

Heerhugowaard Verkoop gestart
Van € 278.000 tot € 335.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (1 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 658 tot 804 m²

Project Rietland Veld 16 - Vrije kavels

De eerdere deelgebieden van Broekhorn; Havenkwartier, Parkhof en de al eerder verkochte kavels en woningen in Rietland zijn bijzonder succesvol gebleken en wij zijn gestart met de verkoop van de ALLER LAATSTE KAVELS in Broekhorn, Rietland Veld 16.

Ben jij een avonturier en droom je er van om je eigen woning te realiseren? Dan zijn de 11 bouwkavels in Rietland veld 16 echt iets voor jou. Met achtertuinen op het zuidoosten, hebben ze ook nog eens gunstige zon ligging.

De riante kavels in Rietland Veld 16 geven de mogelijkheid om jouw droomwoning hier te realiseren. Met een toegestane maximale woonoppervlakte van 300 m2 worden jouw dromen hier werkelijkheid.

Op het perceel is ruimte voor 2 parkeerplaatsen. De achtertuin ligt op het zuidoosten en is afgeschermd door de groene Ecowal. Dat betekent dus een zonnige tuin met veel privacy!

Is voor jou goed, niet goed genoeg? En wil je jouw vrijstaande woning tot in de puntjes naar eigen smaak ontwerpen? Dan is een vrije kavel echt iets voor jou.

Je hebt een kavel op het oog en je wil hier jouw eigen woning op (laten) bouwen. Een leuk en uitdagend traject waar veel bij komt kijken. Om dit traject inzichtelijk en duidelijk te maken, hebben we een aantal documenten voor je opgesteld om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Deze documenten bestaan onder andere uit het Basishandboek zelfbouw, de Kavelpaspoorten Broekhorn, een stappenplan dat geldt als basis voor het hele proces en de Tijdlijn voor de aankoop van een kavel. Deze documenten kunt u downloaden via de website van Broekhorn of opvragen bij de verkopend makelaars.

Lekker buiten wonen met de voordelen van de stad binnen handbereik... Deze luxe biedt Broekhorn, het nieuwe woongebied tussen Heerhugowaard en Broek op Langedijk. Je woont hier in een prachtige omgeving, aan het kanaal Omval- Kolhorn. Het nieuwe woongebied van Heerhugowaard is omgeven door water, grenst aan een ecologische zone en ligt op steenworp afstand van het stadscentrum, maar ook het knusse 'Broek'.

De inschrijving voor de kavels in Veld 16 verloopt digitaal, na het aanmaken van een persoonlijk account op kunt u zich inschrijven op de kavel van uw voorkeur. Na het sluiten van de inschrijving zullen de kavels middels loting worden toegewezen.

LET OP:
- De koopsommen zijn kosten koper (K.K.)
- De kaveloppervlaktes zijn circa afmetingen omdat de percelen nog definitief moeten worden ingemeten
- De projectnotaris is Actus Notarissen te Heerhugowaard

Omgeving

Het nieuwbouwproject Rietland, het nieuwste deelgebied van Broekhorn, ligt tussen het kanaal Alkmaar(Omval)-Kolhorn en de N242, in het natuurlandschap aan de rand van Broek op Langedijk en Heerhugowaard. Een groen en waterrijk gebied, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Perfecte balans tussen ruimte, vrijheid en groen
De wijk Rietland krijgt een groen karakter met veel water. Dit is onder meer terug te vinden in de vorm van slootjes, waterplassen en een natuurwal tussen de N242 en de woningen. Geniet van de perfecte balans tussen ruimte, vrijheid en groen in Rietland. Hier woon je echt buiten! De ruime kavels in Rietland grenzen aan de ecozone in Broekhorn: een prachtig plasdraslandschap met riet en waterplanten.

Er komen circa 350 woningen, verdeeld over meerdere 'velden'. Rietland is dé plek om je eigen woning te bouwen op één van de kavels. Op bovenstaande kaart zie je de indeling van de velden in Rietland.

De omgeving van Broekhorn is het ontdekken waard. In het centrum van Broek op Langedijk zijn nog sporen te zien van het oude verleden van het dorp, dichtbebouwd en ontsloten door vele kleine bruggetjes. Ontspannen kan in de wijk zelf, maar ook in de directe omgeving: in de polder, recreatiegebied Geestmerambacht, de duinen en het strand. Dit alles op fietsafstand. Als je meer op zoek bent naar stadse allure, kun je terecht in Heerhugowaard en Alkmaar.

Aan de rand van nieuwbouwplan Broekhorn in Heerhugowaard ligt een prachtige ecologische zone, een typisch Hollandse poldergebied waar water en groen de boventoon voeren. Het gebied kent een rijke flora en fauna. De ecozone is zowel toegankelijk voor bewoners, die erop uitkijken, als voor bezoekers van buiten de wijk. Je kunt hier heerlijk langs fietsen en wandelen. Het natuurlandschap is in alle jaargetijden mooi.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2020

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

LUCA Makelaardij B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-5272000

VLIEG Makelaars Heerhugowaard OG

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-5717144

Bakker Schoon Makelaardij B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0226-343455
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing