Gerard Douplantsoen

Heerhugowaard Verkoop gestart
Van € 410.000 tot € 445.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)
 • Wonen 145 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 253 tot 326 m²

Project Gerard Douplantsoen

Heb jij interesse in een van de acht twee-onder-een-kapwoning van Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard? Dan is er voor jou goed nieuws: de online verkoop van dit nieuwbouwproject is gestart. Op de projectwebsite gerarddouplantsoen.nl kun je alle verkoopdocumentatie vinden én kun je je officieel inschrijven voor een twee-onder-een-kapwoning.

WONEN IN HET GERARD DOUPLANTSOEN IN HEERHUGOWAARD
Stel je voor: je woont in een statige twee-onder-een-kapwoning grenzend aan een kleine waterpartij. De directe omgeving wordt getekend door volwassen bomenpracht, groenvoorzieningen en een mooi park. Wat je noemt: schilderachtig wonen. Spreekt het geschetste tafereel je aan?
Maak nu een woondossier aan via gerarddouplantsoen.nl en schrijf je in voor de bouwnummers van jouw voorkeur.

De 8 halfvrijstaande woningen zijn duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Het ontwerp is eigentijds met klassieke geveldetails: gesinterde oranje bakstenen, hoge ramen met kruisroeden en witstenen omlijsting, zinken dakgoten. De basiswoning telt 145 vierkante meter woonoppervlak. Wil je meer leefruimte? Kies dan voor de optie van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter.

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning, bij de aangebouwde stenen garage. De living is straatgericht. Vanuit de open keuken en eethoek aan de achterzijde kijk je uit over de tuin en het water. Wanneer je dat wilt, kun je zelf een tuinvlonder laten aanleggen.
Zie jij jezelf hier ’s zomers al zitten?

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamer is uitgerust met hoogwaardig tegelwerk en sanitair. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping. Hier ligt een riante zolder, die je helemaal naar eigen wens kunt indelen. Denk daarbij aan een grote, extra kamer, werk- of hobbyruimte of bergruimte.

RUIMTE VOOR JOUW WOONWENSEN
In nieuwbouwproject Gerard Douplantsoen krijg je alle ruimte om de twee-onder-kapwoning aan jouw woonwensen aan te passen. Talrijke keuze- en uitbreidingsmogelijkheden.

Vanuit de Schilderswijk zijn via de N242 en N507 omliggende steden als Hoorn (A7), Alkmaar en Haarlem (A9) en Schagen uitstekend bereikbaar. De nabijgelegen Oosttangent is onderdeel van verschillende belangrijke busverbindingen. Het NS-station Heerhugowaard ligt op 10 fietsminuten. Hier pak je makkelijk de trein richting Alkmaar, Amsterdam Centraal, Schiphol, Haarlem, Hoorn en Den Helder.

Foto's

Omgeving

NIEUWBOUW IN BESTAANDE WOONWIJK
In nieuwbouwproject Gerard Douplantsoen woon je in een gloednieuw huis in een bestaande wijk, aan de noordoostkant van Heerhugowaard. Alle straten zijn vernoemd naar Nederlandse kunstschilders. Midden in de wijk bevindt zich het Carel Fabritiuspark. Op loopafstand ligt het Raadhuisplein, met winkels, cafés en restaurants. In minder dan tien minuten fiets je naar het winkelcentrum Middenwaard met meer dan 150 winkels.

VOLOP SPEELMOGELIJKHEDEN
Ook voor kinderen is de locatie ideaal. Ze kunnen zich helemaal uitleven in Waardenhout, een speelbos van Staatsbosbeheer. Op slechts een paar honderd meter afstand ligt het recreatiepark Rosarium, met een speeltuin met meer dan twintig speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Terwijl de kinderen zich hier vermaken, kunnen de ouders een gezellig wat drinken op het aanwezige terras.

KINDEROPVANG EN SCHOLEN
In de directe omgeving van Gerard Douplantsoen is kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs te vinden. De allerjongsten kunnen terecht bij Babbels locatie Pater Jan Smit of Zevensprong en ’t Puttertje Babbels. Ook aan basisscholen ontbreekt het niet: PJ Smitschool, Zevensprong, De Helix, Basisschool de Boomladder en RK Basischool De Paperclip. Voor voortgezet onderwijs kun je terecht op het Trinitas College RK scholengemeenschap, Clusius College en Huygens College.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Gerard Douplantsoen

  2-onder-1-kapwoning Van € 410.000 tot € 445.000 v.o.n.
  • wonen 145 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Gerard Douplantsoen 1 Verkocht onder voorbehoud 145 m² wonen 5 kamers € 435.000 v.o.n.
  Gerard Douplantsoen 2 Verkocht onder voorbehoud 145 m² wonen 5 kamers € 410.000 v.o.n.
  Gerard Douplantsoen 3 Verkocht onder voorbehoud 145 m² wonen 5 kamers € 410.000 v.o.n.
  Gerard Douplantsoen 4 Verkocht onder voorbehoud 145 m² wonen 5 kamers € 435.000 v.o.n.
  Gerard Douplantsoen 5 Verkocht onder voorbehoud 145 m² wonen 5 kamers € 435.000 v.o.n.
  Gerard Douplantsoen 6 Verkocht onder voorbehoud 145 m² wonen 5 kamers € 410.000 v.o.n.
  Gerard Douplantsoen 7 Verkocht onder voorbehoud 145 m² wonen 5 kamers € 410.000 v.o.n.
  Gerard Douplantsoen 8 Verkocht onder voorbehoud 145 m² wonen 5 kamers € 445.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Gerard Douplantsoen

Van € 410.000 tot € 445.000 v.o.n.