Libellehof - IN VERKOOP

Heerhugowaard Verkoop gestart
Van € 402.500 tot € 675.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 28 (22 beschikbaar)
 • Wonen 139 tot 201 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 141 tot 405 m²

Project Libellehof - IN VERKOOP

De reguliere inschrijving is helaas gesloten. U kunt zich uiteraard wel nog aanmelden voor de reservelijst!

Libellehof - Heerhugowaard

Libellehof
Groen en waterrijk wonen
Ruime eengezinswoningen, sfeervolle parkwoningen, luxe twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa’s
De ontwikkeling van de nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard gaat verder! Libellehof is een mooi nieuw deelplan met in totaal 35 duurzame woningen, waarvan 28 koopwoningen in een gevarieerd aanbod aan verschillende woningtypen: van ruime eengezinswoningen, sfeervolle parkwoningen tot luxe twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa.

Libellehof wordt een wijk met een eigen identiteit en karakter; een groene woonwijk, omringd door water en georiënteerd op het naastliggende park en heeft ook een eigen groen parkje.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op het Noord Hollands bouwen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variantie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld.

Ook de ligging van het Libellehof is ideaal. Rust en ruimte én alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen binnen handbereik. Het Libellehof wordt echt een groen pareltje in Heerhugowaard. Hier is het straks heerlijk wonen, leven en genieten.

Nieuwbouwlocatie De Draai
In nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard worden de komende jaren ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. Doelstelling is het creëren van een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen, voor zowel gezinnen als alleenstaanden, voor mensen met en zonder beperking. De Draai ligt aan de oostkant van Heerhugowaard. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de polder. Lees meer over De Draai op projecten.langedijkenheerhugowaard.nl/dedraai/.

POPULIER | HOEKWONING vanaf € 410.000 v.o.n.
Blok 27 Bouwnummers 44, 49
Blok 29 Bouwnummers 52, 56

In het Libellehof komen vier hoekwoningen van het type Populier. De Populieren hebben een riante breedte van 6,0 meter en een woonoppervlak vanaf ca. 139 m2. De kaveloppervlakten variëren van ca. 183 m2 tot 248 m2. De achtertuin heeft een minimale diepte vanaf ca. 9 tot maar liefst ca. 13 meter. Dat wordt genieten.

Deze hoekwoningen hebben een zijentree. Bouwnummer 49 is voorzien van een garage en een parkeerplaats op eigen terrein. Bouwnummers 44 en 56 zijn standaard voorzien van een dakkapel. Welke u ook kiest, aan luxe en ruimte geen gebrek bij deze woning!

Kenmerken
Ruime hoekwoning
Woonoppervlak van ca. 139 m2
Breedtemaat 6 meter
Kaveloppervlak vanaf ca. 183 - ca. 248 m2
Diepe achtertuin op het noordoosten of noordwesten
Garage of een berging in de achtertuin
Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

CIPRES | TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING vanaf € 465.000 v.o.n.
Blok 28 | Bouwnummers 50, 51

Er komen twee prachtige twee-onder-een-kapwoningen. Het woningtype Cipres heeft een breedte van 5,7 meter en een woonoppervlakte vanaf ca. 147 m2. De kaveloppervlakten variëren van ca. 264 m2 tot 295 m2.

De Cipressen hebben een zijentree en zijn standaard voorzien van een garage en een parkeerplaats op eigen terrein. Bouwnummer 50 heeft standaard een dakkapel.

Verder kunt u eindeloos genieten van een schitterende achtertuin met een minimale diepte vanaf ca. 11 meter.

Kenmerken
Comfortabele twee-onder- een- kapwoning
Woonoppervlak vanaf ca. 147 m2
Breedtemaat 5,7 meter
Kaveloppervlak vanaf ca. 264 - ca. 295 m2
Diepe achtertuin vanaf ca. 11 meter op het noordwesten
Met garage en parkeerplaats op eigen terrein
Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

PARKWONING
Blok 30 t/m 33 | Bouwnummers 57 t/m 73 vanaf € 402.500 v.o.n.

In deze parkwoningen is het luxueus wonen tussen water en groen. De parkwoning heeft een woonoppervlak van ca. 144 m2.

De 17 sfeervolle parkwoningen worden gekenmerkt door de breedte van maar liefst 7,5 meter. Eén van de voordelen van die breedte is dat het daardoor mogelijk is om – indien gewenst – de woning uit te voeren als een zogenaamde comfortwoning: dat wil zeggen een ‘levensloopbestendige’ woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar dat hoeft uiteraard niet: er is bij dit woningtype namelijk een legio aan indelingsmogelijkheden / -varianten mogelijk. Wilt u een extra grote woonkamer op de begane grond en de badkamer naar de verdieping? Geen probleem, want ook dat is mogelijk!

Woont u in één van deze parkwoningen, dan ervaart u een heerlijk parkgevoel. Vanuit de achtertuinen van de parkwoningen kijkt u uit over het gezamenlijk groene park van ongeveer 1200 m2. Doordat het groene park verlaagd wordt aangelegd ten opzichte van de tuinen ervaart u toch veel privacy in de achtertuin. Zo heeft u dus een ideale mix tussen individueel en collectief. U heeft een plek waar u de buren tegenkomt en waar tegelijk ruimte is om uzelf juist terug te trekken.

U heeft geen zorgen om druk verkeer in dit autoluwe parkje. Zo geniet u optimaal van het park en de rustige sfeervolle omgeving.

De bouwnummers 59, 60, 65 en 69 zijn voorzien van houten bergingen. Deze houten bergingen in de achtertuinen zijn “woodboxen” en geven - naast de gebruikelijke bergruimte - ook beschutting middels een overstek. Hierdoor krijgt het geheel een veranda-werking. Bouwnummer 68 heeft een houten berging zonder overstek.

Bouwnummer 60, 65, 69 en 73 beschikken over een garage en één of twee parkeerplaats(en) op eigen terrein.

Kenmerken
Sfeervolle parkwoning (comfortwoning)
Breedtemaat 7,5 meter
Woonoppervlakte ca. 144 m²
Kaveloppervlakte ca. 141 m² - 241 m²
Achtertuin gelegen aan het gezamenlijke park op het noordoosten, zuidwesten of zuidoosten
Inclusief garage of houten berging
Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

LINDE | TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING vanaf € 505.000 v.o.n.
Blok 34 | Bouwnummers 74,75
Blok 35 | Bouwnummers 76,77

Er komen 4 comfortabele twee-onder-een-kapwoningen van het woningtype Linde. Linde biedt, met een breedte van 6,3 meter en een woonoppervlak van ca. 163 m2 – 165 m2, ruimte en wooncomfort.

De woningen hebben de entree aan de zijkant van de woning, waardoor je aan de voorzijde van je woning een grote gevelpartij hebt met veel lichtinval.

De woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 263 tot ca. 270 m2. De tuinen zijn zeer riant met een diepte van ca. 11,4 meter.

Deze twee-onder-een-kapwoningen zijn standaard voorzien van een garage met een parkeerplaats op eigen terrein.

Kenmerken
Ruime twee-onder-een-kapwoning
Woonoppervlak van ca. 163 - 165 m2
Breedtemaat 6,3 meter
Kaveloppervlak vanaf ca. 263 - ca. 270 m2
Diepe achtertuin van ca. 11,4 meter op het zuidoosten
Met garage en parkeerplaats op eigen terrein
Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

HAZELAAR | VRIJSTAANDE VILLA vanaf € 675.000 v.o.n.
Blok 36 | Bouwnummer 78

Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande villa aan het water? Dan is deze vrijstaande villa wellicht de juiste keuze. Deze villa heeft een royale breedte van 6,6 meter. Woningtype Hazelaar is het grootst van de wijk. Door de erker komen er extra vierkante meters vrij: het woonoppervlak bedraagt ca. 201 m2.

De villa heeft standaard een dakkapel. De entree bevindt zich aan de zijkant van de villa. Rondom de villa heeft u veel ruimte, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. Het perceel is zodanig ruim van opzet dat er voor de tuinliefhebbers voldoende ruimte is om zich volledig uit te kunnen leven. De kavel is maar liefst 405 m2! Bovendien ligt de tuin op het zuiden; genieten dus!

De villa is voorzien van een garage met twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kenmerken
Ruime vrijstaande villa
Woonoppervlak van ca. 201 m2
Breedtemaat 6,6 meter
Kaveloppervlak van ca. 405 m2
Diepe achtertuin van ca. 10,7 meter op het zuiden
Met garage en parkeerplaats op eigen terrein
Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

Foto's

Omgeving

OMGEVING
HEERHUGOWAARD
Het nieuwbouwplan is rustig gelegen, maar alle belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. In de wijk zelf komen een basisschool, een sporthal en een gezondheidscentrum.

Alles dichtbij
Via de N242 en N507 zijn omliggende steden zoals Hoorn (A7), Alkmaar (A9) en Schagen goed bereikbaar alsmede de omliggende dorpen. Via de Oosttangent (bus) kun je alle kanten op. Op fietsafstand van de wijk vindt u supermarkten, het zwembad, diverse speel- en recreatiemogelijkheden en scholen.

Levendig dorpshart
Binnen enkele autominuten bent u in het winkelcentrum Middenwaard. Met een prachtige mix van meer dan 150 winkels en voldoende horecagelegenheden vindt u hier alles wat u nodig heeft. Elke maandag kunt u hier terecht op de gezellige weekmarkt. Bij het winkelcentrum Middenwaard vindt u het Coolplein met verschillende horecagelegenheden, Theater Cool, bowling en een casino. Een keer iets anders? Met de auto bent u zo in het historische centrum van Alkmaar.

Het Oosterpark
Gaat u liever erop uit in de natuur? In De Draai is een park aangelegd: het Oosterpark. Het park biedt mogelijkheden om te wandelen, fietsen en skaten, er zijn speelplekken en er komt een trapveldje. Ook is er een activiteitencentrum van de organisatie Esdégé-Reigersdaal, Het Erf. Dit activiteitencentrum heeft een theehuis, kweekkas, kinderboerderij en beleeftuin. Voor alle bewoners in De Draai is het Oosterpark het groene hart van de wijk.

Volop recreatie voor jong & oud
Er zijn er nog tal van mogelijkheden op het gebied van recreatie in Heerhugowaard. Houd u van actie? Of gaat u er graag een dagje op uit op de fiets? Geniet u van zon en water aan het strand? Heerhugowaard heeft prachtige recreatiegebieden met veel mogelijkheden, voor elk wat wils.

Bij Skeef kunt u terecht voor gezonde actie, zowel op het water als op het land. Een relaxte plek voor jong en oud, sportief of niet. Of u nu rustig wilt genieten van een latte macchiato op het terras, wilt knallen op het water met een wakeboard of een waterski, het kan allemaal bij Skeef.

Het Park van Luna ligt rondom de Heerhugowaardse wijk van de Stad van de Zon. Een prachtig gebied met bos, weides, strand en vooral veel water. Het gebied is 180 ha en u kunt er zwemmen, wandelen, fietsen, mountainbiken, skeeleren en varen.

Spelen, ontdekken en beleven
Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het speelbos Waarderhout van Staatsbosbeheer. Zoeven met de kabelbaan, hutten bouwen of verstoppertje spelen in het struikgewas. Genoeg te spelen, ontdekken en beleven in dit speelbos. Ook biedt de speeltuin in het recreatiepark Rosarium met meer dan 20 speeltoestellen waarop kinderen van alle leeftijden zich uren kunnen vermaken en biedt ouders een heerlijk terras om even bij te kletsen en te genieten van een lekker drankje.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

 • Parkwoning

  Tussenwoning en hoekwoning Van € 402.500 tot € 447.500 v.o.n.
  • wonen 144 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Parkwoning (Bouwnr. 57) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 425.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 58) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 415.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 59) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 445.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 61) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 425.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 62) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 425.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 63) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 425.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 65) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 447.500 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 67) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 425.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 68) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 425.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 69) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 447.500 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 70) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 415.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 71) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 402.500 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 72) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 402.500 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 73) Onder optie 144 m² wonen 5 kamers € 412.500 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 60) Verkocht onder voorbehoud 144 m² wonen 5 kamers € 447.500 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 64) Verkocht onder voorbehoud 144 m² wonen 5 kamers € 435.000 v.o.n.
  Parkwoning (Bouwnr. 66) Verkocht onder voorbehoud 144 m² wonen 5 kamers € 425.000 v.o.n.
 • Linde

  2-onder-1-kapwoning Van € 505.000 tot € 510.000 v.o.n.
  • wonen 163 tot 165 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Linde (Bouwnr. 74) Onder optie 165 m² wonen 5 kamers € 510.000 v.o.n.
  Linde (Bouwnr. 75) Onder optie 163 m² wonen 5 kamers € 505.000 v.o.n.
  Linde (Bouwnr. 76) Onder optie 163 m² wonen 5 kamers € 505.000 v.o.n.
  Linde (Bouwnr. 77) Onder optie 163 m² wonen 5 kamers € 507.500 v.o.n.
 • Cipres

  2-onder-1-kapwoning Van € 465.000 tot € 475.000 v.o.n.
  • wonen 147 tot 148 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Cipres (Bouwnr. 50) Onder optie 148 m² wonen 5 kamers € 475.000 v.o.n.
  Cipres (Bouwnr. 51) Onder optie 147 m² wonen 5 kamers € 465.000 v.o.n.
 • Hazelaar

  Vrijstaande woning € 675.000 v.o.n.
  • wonen 201 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hazelaar (Bouwnr. 78) Onder optie 201 m² wonen 5 kamers € 675.000 v.o.n.
 • Populier

  Hoekwoning Van € 410.000 tot € 440.000 v.o.n.
  • wonen 139 tot 140 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Populier (Bouwnr. 44) Onder optie 140 m² wonen 5 kamers € 410.000 v.o.n.
  Populier (Bouwnr. 49) Verkocht onder voorbehoud 139 m² wonen 5 kamers € 440.000 v.o.n.
  Populier (Bouwnr. 52) Verkocht onder voorbehoud 139 m² wonen 5 kamers € 415.000 v.o.n.
  Populier (Bouwnr. 56) Verkocht onder voorbehoud 140 m² wonen 5 kamers € 415.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Hofzicht Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0252-530119

Kuijs Reinder Kakes makelaar Heerhugowaard

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 072-5555500
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing