TuytPark 3

Heerhugowaard
Van € 420.000 tot € 715.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (37 beschikbaar)
  • Wonen 115 tot 189 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 170 tot 510 m²

Project TuytPark 3

Start verkoop, dinsdag 30 november in Cafe Cool van Cool Kunst & Cultuur.

Aanmelden voor het start verkoop event op TuytPark.nl

Welkom in Tuytpark….

Dorps leven dichtbij het centrum van Heerhugowaard. Met alle mogelijkheden die de stad te bieden heeft. De Draai is dé plek voor mensen die willen genieten van rust en ruimte en toch dichtbij alle voorzieningen willen wonen.
Binnenkort starten we dan ook met de verkoop van fase 3; het slotstuk van het prachtige TuytPark. Tussen het water, de groenrijke omgeving en het netwerk van wandel- en fietspaadjes verrijzen 37 woningen met opnieuw de kenmerkende architectuur en de karakteristieke tuitgevel.

Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van verschillende type stenen met antraciet of roodbruine daken. Toch vormen alle woningen samen één geheel. Warmte, samenhang, kwaliteit, geborgenheid en groen zijn dan ook typerend voor dit plan. Een plek waar je heerlijk met het gezin woont. Maar waar je ook echt sociale verbondenheid met de buurt hebt. En waar jong en oud naast elkaar wonen.

Je vindt altijd een woning die bij je gezinssamenstelling en levensstijl past. Want er komen:
• 9 vrijstaande woningen met garage
• 18 twee-onder-één-kap woningen met garage
• 5 levensloopbestendige woningen
• 2 hoekwoningen
• 3 tussenwoningen

Een levendige groene wijk:
In Tuytpark staat het dorpse gevoel centraal. Net als in de rest van de nieuwbouwwijk. Want Tuytpark maakt onderdeel uit van De Draai, hét nieuwe ontwikkelgebied aan de oostzijde van Heerhugowaard. Hier zijn/ worden de komende jaren maar liefst 2.700 woningen gebouwd.

Wonen in de Draai is groen wonen. Natuurlijk kent Heerhugowaard al een aantal grote groengebieden zoals het Waarderhout, de Recreatiewijk, de Schilderswijk, de Weel én het Oosterpark. Die loopt straks zelfs dwars door De Draai. En slim: de fiets- en wandelpaden worden met elkaar verbonden. Zo verplaats jij je snel en prettig door de wijk.

De woningen in Tuytpark 3:
Het charmante van voorheen met de gemakken van nu
Bij een dorpse en groene omgeving hoort een passende woning met respect voor de omgeving. Daarom is bij het ontwerp van de woningen goed gekeken naar duurzaamheid. Het gehele nieuwbouwplan wordt gasloos opgeleverd en je woning wordt verwarmd met stadswarmte. Deze warmte wordt centraal opgewekt en vervolgens ingezet om het huis van jou en je buren te verwarmen. Een duurzame en moderne manier van verwarmen waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.
Hoe je woning er van binnen uit komt te zien, bepaal je natuurlijk grotendeels zelf. Waar kookfanaten het liefst een grote open keuken zien, creëer je als ouders van een groot gezin liever een flinke speelkamer. Als wellness fan kies je voor een lekkere ruime badkamer met ligbad en als filmliefhebber voor een grote woonkamer of zolder om je eigen bioscoop te creëren. Wat je wensen ook zijn, jij laat je woning aansluiten op de leefstijl van jou en jouw gezin. Een slaap- en badkamer op de begane grond behoort bij een aantal woningen daarom ook tot de mogelijkheden.

Omgeving

Rust en ruimte staan symbool voor je nieuwe woonwijk, net als de onmiskenbare waterloopjes. De landelijke omgeving is uitermate geschikt voor heerlijk lange wandelingen en prachtige fietstochten. Zo ontdek je telkens weer een nieuw stukje van De Draai. Toch ontbreekt het er niet aan voorzieningen. Voor boodschappen, een huisarts, een drankje, hapje of basisschool hoef je de wijk dan ook niet uit. En ook speelplekken voor je kinderen zijn er ruim voldoende. Midden in het groen natuurlijk.
Een ruim aanbod aan winkels vind je in de wijk zelf. Wil je meer keuze, dan bieden winkelcentrum Middenwaard of het oude centrum van Heerhugowaard uitkomst. Hier kun je naar hartenlust shoppen. Lunchen doe je in een van de lunchrooms of restaurants. Wil je een avond uit? Er zijn meer dan voldoende culturele voorzieningen in de stad. En wil je sporten? Dan kun je terecht in een van de vele sportclubs.

SNEL IN DE OMLIGGENDE STEDEN
In de grotere omliggende steden als Alkmaar en Haarlem vind je nog veel meer mogelijkheden. Leuk als je er een dagje tussenuit wilt. Via de A9 ben je er zo. Of ga met het openbaar vervoer, want ook dat is in Heerhugowaard goed geregeld. De trein brengt je in nog geen 10 minuten van Heerhugowaard naar Alkmaar. En met de bus ben je zo in het centrum van Heerhugowaard of in een van de omliggende plaatsen. Ook ben je in slechts 40 minuten op Schiphol. Werk je buiten Heerhugowaard, dan zit je zo op de A9 die zich vervolgens weer vertakt in andere snelwegen. Om aan het eind van de dag weer naar je vertrouwde omgeving toe te rijden. Weg van de drukte, op naar de rust en het dorpse leven.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er nog 37 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Broekman Makelaars Alkmaar-Zuid B.V.

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-3034175

Broekman Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-5625544
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing