Zanderhoek

Heiloo
Van € 179.000 tot € 309.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (3 beschikbaar)
  • Wonen 32 tot 86 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project Zanderhoek

Aan de Kennemerstraatweg in Heiloo, waar voorheen Garage Zander was gevestigd, worden 10 appartementen gerealiseerd. Centraal gelegen in het hart van Heiloo nabij winkelcentrum 't Loo en op loopafstand van het centrum met diverse restaurants, winkels en cafés.

Er worden 4 lofts, 4 tweekamer appartementen, 1 driekamer appartement en 1 vierkamerappartement gerealiseerd. De woonoppervlakte varieert tussen de 32 en 86 m². Alle appartementen beschikken over een eigen berging en zijn energiezuinig door de toepassing van nieuw geïsoleerde gevels en dak. Bovendien worden ze gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp. De appartementen worden opgeleverd zonder keuken en met sanitair en tegels.

De appartementen op de 1e en 2e verdieping beschikken over een balkon of dakterras. De entree bevindt zich aan de Van Aostrastraat, net als de bergingen. Er zijn 5 parkeerplaatsen, waarvan er reeds 4 zijn toegewezen aan een appartement. Eén parkeerplaats wordt los aangeboden.

De bouwvergunning is al afgegeven en onherroepelijk. De bouw zal starten rond 15 oktober en de bouwperiode is naar verwachting circa 10 maanden. Wij verwachten de woningen medio zomer 2021 te kunnen opleveren.

Bijzonderheden:
- 32 m² tot 86 m² woonoppervlakte
- 4 types: loft, 2-,3- en 4- kamerappartementen
- Aan de kant van de Kennemerstraatweg hebben 3 en 4 een kleine buitenruimte over de hele breedte van het appartement (7 meter).
- Energiezuinig, met nieuw geïsoleerde gevels en dak, gasloos en voorzien van warmtepomp
- Indicatie VVE-bijdrage tussen de € 65 en € 175,- per maand
- De losse parkeerplaats wordt aanboden voor € 10.000,-
- In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsplicht opgenomen
- Alle documentatie is te downloaden via nieuwbouwm4.nl/zanderhoek

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zanderhoek

Van € 179.000 tot € 309.000 v.o.n.