Rijks Buiten

Hellevoetsluis
Van € 385.000 tot € 705.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (geen beschikbaar)
  • Wonen 135 tot 182 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 173 tot 920 m²

Project Rijks Buiten

In Hellevoetsluis, ter hoogte van de Rijksstraatweg, wordt het prachtige nieuwbouwproject Rijks Buiten gerealiseerd.
De 20 woningen komen te liggen in een rustig, groen en autoluw woonhofje waar je iedere dag weer geniet van de
rust om je heen. Het aanbod is gevarieerd, met herenhuizen (tussen- en hoekwoningen), twee-onder-een-kapwoningen
en riante vrijstaande woningen.

Rijks Buiten ligt ter hoogte van de Rijksstraatweg 247 in Hellevoetsluis, in het voormalige Nieuwenhoorn (voorheen een zelfstandige gemeente). De wijk kenmerkt zich door de karakteristieke oude panden langs de Dorpsstraat en Rijksstraatweg.
Qua uitstraling zullen de woningen van Rijks Buiten hier mooi bij aansluiten, met een klassieke architectuur en gevelelementen die knipogen naar de jaren ’30.

Het groene woonhofje waarin de woningen van Rijks Buiten komen te liggen wordt deels omgeven door water en weilanden, wat voor een geborgen gevoel en een weids uitzicht zorgt. Door het autoluwe karakter geniet je hier iedere dag weer van de rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

De woningen van Rijks Buiten; 3 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 7 herenhuizen (tussen- en hoekwoningen) staan op riante percelen, met veel ruimte tussen de woningen.

Woon je in Rijks Buiten, dan heb je veel voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij
het nabijgelegen winkelgebied aan de Rijksstraatweg of bij het grotere winkelcentrum De Struytse Hoeck. Ook vind je onder meer een zwembad, verschillende scholen en een huisartsenpraktijk in de buurt. En vanuit Rijks Buiten sta je met de auto of fiets binnen 10 minuten in de sfeervolle vestging van Hellevoetsluis.

Vanaf 7 april 2021 starten we officieel met de verkoop en staat alle informatie over de woningen online op de website hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor één of meerdere woningen tot en met maandag 19 april aanstaande 23.59 uur.

Op 20 april worden de woningen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Indien je een woning toegewezen hebt gekregen, dan neemt de makelaar uiterlijk donderdag 22 april contact met je op. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je hierover uiterlijk vrijdag 23 april bericht per mail.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Rijks Buiten

Van € 385.000 tot € 705.000 v.o.n.