At Home In 3223

Hellevoetsluis Bouw gestart
Van € 318.500 tot € 650.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 43 (geen beschikbaar)
  • Wonen 135 tot 182 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 145 tot 530 m²

Project At Home In 3223

Gemeente Hellevoetsluis en partners ontwikkelen in de wijk Nieuw-Helvoet een nieuwe buurt: Stadsdorp 3223. Stadsdorp 3223 wordt een unieke nieuwe buurt in Hellevoetsluis. Hier worden de komende jaren nieuwe woningen, een sportcomplex, een zwembad en een kindcentrum gerealiseerd. Op een plek waar het al decennia bruist van energie en bedrijvigheid. Een thuis waar je nieuwe energie vindt, voor nu en in de toekomst!

Aan de Sportlaan in Hellevoetsluis ontstaat een bijzonder ruim opgezette wijk. De voormalige Helvoet locatie wordt getransformeerd naar een nieuwe woonwijk. In deze nieuwe wijk is veel aandacht voor ruimte, water en groen. De nieuwe woningen liggen op ruime percelen en rondom worden fraaie waterpartijen en veel groenvoorzieningen aangelegd. Ook aan de auto’s is gedacht. Er komt ruim voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein, in parkeerhoven als aan de openbare weg. At home in 2332 is een nieuwbouwproject voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en rust maar wel met alle voordelen van de stad binnen handbereik.

Een plek waar je straks praktisch vanuit je bed het zwembad in duikt. Na een korte fietstocht waai je uit op het strand of bezoek je één van de terrassen in de historische vesting van Hellevoetsluis.

Alle faciliteiten binnen handbereik
Voor je kinderen is het hier veilig opgroeien. Met het nieuwe kindcentrum in Stadsdorp 3223 lopen zij zó naar school. Het is de perfecte locatie voor mensen die de rust en gemoedelijkheid van een dorp zoeken, maar met alle faciliteiten binnen handbereik.

Herenhuizen Type A
Deze ruime herenhuizen zijn door hun grootte en groene woonomgeving ideale gezinswoningen. De woningen zijn verdeeld over 5 bouwblokken van ieder 4 woningen. De tussengelegen woningen worden aangeduid als type A1, de hoeken met A2 of A3. De plattegronden zijn allemaal nagenoeg identiek. De hoekwoning van het type A3 heeft een dwarskap. Hierdoor ontstaat er meer ruimte op de tweede verdieping. De overige verschillen zitten voornamelijk in de gevels en de ligging, waaronder de oriëntatie van de achtertuin. De bouwnummers 1 tot en met 4 hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze zijn gelegen in de achtertuin. De overige hoekwoningen zijn voorzien van een garage en een oprit.

Twee-onder-één-kapwoningen Type B
De twee-onder-één-kapwoningen met garage zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een groene woonomgeving én zowel een grote woning als een ruim perceel willen. Deze grote tweekappers liggen allemaal rondom de centrale groen-voorziening. Woningtype B kent verschillende gevelindelingen. De plattegronden van de begane grond, de eerste en tweede verdieping zijn echter nagenoeg identiek. Type B2 en B3 hebben een dwarskap en zijn 60 cm dieper dan woningtype B1. Hierdoor hebben deze woningen op iedere verdieping nog meer ruimte. De zijgevel van type B3 heeft extra ramen en springt hierdoor echt in het oog.Dit type heeft tevens een minder diepe, maar bredere garage.

Vrijstaande woning Type C
Deze unieke vrijstaande woning met garage ligt op een prachtige plek met aan alle zijden uitzicht op het groen. De woning heeft een grote uitbouw in de zijgevel waardoor de woning een markante verschijningsvorm krijgt. Door deze uitbouw krijgt de woning ook een verrassende indeling op alle verdiepingen en ontstaat er veel daglichttoetreding in de woonkamer. Op de verdieping is de badkamer gesitueerd in de uitbouw en heeft daardoor daglichttoetreding. De eerste verdieping heeft naast de hoofdslaapkamer nog twee ruime en gelijkwaardige slaapkamers.

Kortom; in Stadsdorp vind je de energie van toen, passend bij het leven van nu! Wat wordt jouw energieke toekomst in Hellevoetsluis?

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop december 2019
Start bouw april 2020
Verwachte oplevering oktober 2021

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Zeeuw Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0181-335710

Ooms Makelaars Hellevoetsluis B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0181-321849
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing