18 stadswoningen Suytkade-Noord fase 2a

Helmond
Van € 288.000 tot € 338.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (3 beschikbaar)
  • Wonen 112 tot 143 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 103 tot 109 m²

Project 18 stadswoningen Suytkade-Noord fase 2a

RUIM 70% VERKOCHT!

Op dit moment is ruim 70% van de woningen verkocht! Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar! We zijn ook gestart met de verkoop van fase 2b van Suytkade-Noord. Dit zijn 14 unieke hoek- en tussenwoningen. Voor meer informatie of een brochure neem contact op met een van de makelaars.

Fase 2a bestaat uit 18 unieke stadswoningen, grenzend aan het water (de Aa). De woningen bestaan uit 3 of 4 woonlagen, ideaal als je op zoek bent naar een huis met (extra) veel ruimte. Elke woning beschikt bovendien over een eigen parkeerplaats en een tuin op het zuiden. De woningen hebben een keuken en woonkamer op de begane grond, een lager gelegen woonlaag aan het water. De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Fase 1: 100% verkocht
Alle woningen in fase 1 van project Suytkade-Noord zijn verkocht en de woningen zijn volop in aanbouw.

Heb je interesse en wil je graag op de hoogte worden gehouden van de laatste informatie en ontwikkelingen? Laat het dan een van de makelaars weten.

Foto's

Omgeving

Suytkade in Helmond is een bruisende centrumwijk in wording. Het bijzondere is de speciale mix. Je kunt er wonen, werken, naar school gaan of lekker uitgaan of ontspannen. Suytkade is voor mensen die wel houden van een beetje actie en dynamiek: wonen, werken, scholing en vrije tijdsbesteding.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing