4 stadsvilla's - Aan 't hof van Helmond

Helmond Verkoop gestart
Van € 345.000 tot € 387.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (1 beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 146 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 41 tot 83 m²

Project 4 stadsvilla's - Aan 't hof van Helmond

NOG 1 WONING TE KOOP!

De verkoop van de 4 stadsvilla's van Aan 't hof van Helmond is in volle gang! Op dit moment is alleen kavel 3 nog niet verkocht. Heb je interesse? Laat het ons dan snel weten!

4 STADSVILLA'S
In het historische stadscentrum van Helmond realiseert Hendriks Coppelmans vier royale stadsvilla’s. De woningen worden gebouwd om de hoek van het kasteel, aan de Zuid Koninginnewal. Drie van de vier woningen beschikken over vier woonlagen, de vierde woning heeft drie woonlagen en een entree op de begane grond. Één villa beschikt zelfs over een ruim balkon op de eerste verdieping. Alle villa’s hebben een tuin aan de achterzijde en een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein.

Complete woning met een eigentijdse indeling
- (Leef)keuken beneden, woonkamer boven
- Drie slaapkamers en een aparte werkkamer
- Tuin op het westen
- Eigen parkeerplaats
- Voorzien van zonnepanelen

Statige uitstraling
Iedere woning heeft zijn eigen kleur gevelsteen en daardoor een eigen identiteit. Door de diverse gevelindelingen is een gevarieerd straatbeeld ontstaan. De metselwerkaccenten rond de voordeur en ramen geven de woningen een karakteristiek, statig uiterlijk. De grote ramen aan de voorzijde maken de woning heerlijk licht.

INTERESSE?
Neem dan contact op met ons!

Foto's

Omgeving

Stads wonen op historische grond
De stadsvilla’s liggen op een toplocatie: midden in het centrum, op loopafstand van zowel horeca, het (winkel)centrum, als het treinstation van Helmond. De woningen hebben een statige architectuur en ieder een andere kleur gevelsteen. Daardoor heeft iedere woning een eigen identiteit en is tevens een gevarieerd straatbeeld ontstaan.
Drie van de vier woningen hebben vier woonlagen. De vierde woning heeft drie woonlagen en op de begane grond een entree en extra bergruimte. Alle woningen hebben een tuin, een berging en een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2021

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

4 stadsvilla's - Aan 't hof van Helmond

Van € 345.000 tot € 387.000 v.o.n.