Buytengewoon Fase 2

Hendrik-Ido-Ambacht
Van € 314.000 tot € 517.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (1 beschikbaar)
  • Wonen 104 tot 151 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 108 tot 225 m²

Project Buytengewoon Fase 2

DE BOUW VAN FASE 1 EN 2 IS GESTART! ER ZIJN NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

In totaal gaan er 77 koopwoningen komen, verdeeld over twee fases, die garant zullen staan voor een moderne afwerking en een hoog wooncomfort.
Van schitterende rijwoningen tot statige twee-onder-één-kapwoningen – allemaal uitgevoerd in verschillende afmetingen waardoor ieder zijn of haar droomwoning hier kan vinden. Voor het ontwerp van de woningen hebben we ons volop laten inspireren door het rustieke karakter van deze nieuwe woonwijk.
Statige architectuur, met oog voor detail, grote raampartijen en bijzondere stijlelementen.

Fase 2 bestaat uit 16 woningen.

Heb je je oog op één of meer woningen laten vallen, dan kun je dit doorgeven via de projectwebsite of contact opnemen met ons kantoor op 078-6840292

Op Funda wordt nieuwbouw automatisch met v.o.n.som getoond. De woningen in Buytengewoon hebben geen v.o.n. som, maar een kostprijs. Dit houdt in dat de prijs van de woning uit 4 delen bestaat: Koopsom grond, bouwsom, exploitatiebijdrage en leges. Voor meer informatie over de opbouw van de kostprijs kijkt u op de projectwebsite of neemt u contact op met de makelaar.

Collegiale samenwerking met TW3 makelaars.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Wisse Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 078-6840292

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010 3007117
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing