Shedwoningen en vrije kavels - Seahorse

Hengelo (OV) Verkoop gestart
Van € 172.500 tot € 575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (7 beschikbaar)
  • Wonen 210 m²
  • Aantal kamers 1 tot 9
  • Perceel 327 tot 498 m²

Project Shedwoningen en vrije kavels - Seahorse

Het Seahorse-terrein wordt een heel diverse wijk met veel verschillende woningtypen. Een plek waar het historische verleden af en toe nog voelbaar is, maar waar je tegelijkertijd heel modern en fit kunt wonen. Waar de kinderen met veel plezier in een veilige omgeving kunnen buitenspelen. De woningen krijgen een stoer, industrieel uiterlijk. Dat zie je terug in de materialisering, kapvorming en detaillering. Architectuur en openbare ruimte zijn op elkaar afgestemd, waardoor een zorgvuldig vormgegeven wijk ontstaat waar bestaande kwaliteiten een prominente plek krijgen en historisch besef de basis vormt.

In dit project bieden wij momenteel 4 shedwoningen en 9 bouwkavels te koop aan.

SHEDWONINGEN (oude fabriek) De sheddaken, een mooi overblijfsel van de Seahorse fabrieken, zullen getransformeerd worden tot woningen. Deze ruime loftwoningen vormen een bijzonder element in het plan. Glazen gevels richting het plein, beton en staal vormen het karakter van deze woningen. De vides binnen de scheddaken liggen terug in de gevel, het grote vlak aan het plein blijft hierdoor in tact.

Binnen deze transformatie zijn er voldoende mogelijkheden om dit unieke object naar je eigen wensen in te richten. Wonen met werken combineren in deze bijzondere woningen? Geen probleem. Wij bespreken graag de mogelijkheden

VRIJE KAVELS Op de vrije kavels is het mogelijk om naar uw eigen wensen en ideeën een vrijstaande woning te realiseren. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om een ruime villa te bouwen, wonen en werken te combineren of een kleinere woning te realiseren. U bepaalt het zelf.

Voor de kavels zijn kavelpaspoorten opgesteld, zodat u ziet welke bebouwingsmogelijkheden de verschillende kavels hebben. Ook staat hier het één en ander vermeld ten aanzien van het beeldkwaliteitsplan. De wijk kenmerkt zich door de robuuste industriële uitstraling en het hoge ambitieniveau ten aanzien van duurzaamheid. Uw woning wordt een Nul-op-de-meter woning en daarmee bespaart u aanzienlijk op uw maandelijkse energielasten. Daarbij biedt dit ook extra financieringsmogelijkheden.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Kavelteam

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0571-760109
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Shedwoningen en vrije kavels - Seahorse

Van € 172.500 tot € 575.000 v.o.n.