De Bieb

Hengelo (OV)
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)

Project De Bieb

Er gaat een nieuw hoofdstuk beginnen voor de Stork bibliotheek aan de Vondelstraat in Hengelo. Het iconische gebouw domineert al bijna 100 jaar het straatbeeld en was een plek waar Hengeloërs elkaar ontmoetten en kennis deelden. Over een tijdje vind je hier woningen, werkplekken en een kweekkas. Een uniek en duurzaam plan, waarmee er nieuw elan geven wordt aan een historisch gebouw, speciaal voor de toekomstige bewoners, gebruikers én de buurt. Want wonen, werken, ontmoeten, delen en groeien doe je samen. Welkom in de Bieb in Hengelo.

Het exterieur van het gebouw wordt niet aangetast, maar juist in ere hersteld door het terugbrengen van een aantal historische elementen van het gebouw. Historische elementen zoals de vlaggenmasten, de gevelbelettering en de doorgang voor de bibliobus. Die laatste gaat in de nieuwe situatie de toegang tot het ruime parkeerterrein aan de achterzijde verschaffen.

In de voormalige bibliotheek worden 6 loftwoningen en 2 stadswoningen gerealiseerd. Via de kas is er toegang tot het dak waar in het midden gezamenlijke buitenruimte komt met daarbij ook ruimte voor je eigen privé-terras. In De Bieb geniet je van het comfort van nu gecombineerd met de sfeer van weleer. Een prachtige plek voor stadse genieters.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Bieb? Schrijf je dan in voor onze specifieke nieuwsbrief via de paarse ‘Houd mij op de hoogte’-button.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 8 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Nieuw Wonen Twente

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 85 273 23 77
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Bieb

Prijs op aanvraag