Athenestraat kavel 1.1 en 1.2

Hengelo (OV)
Van € 377.000 tot € 378.600 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (geen beschikbaar)
 • Wonen 130 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 354 tot 358 m²

Project Athenestraat kavel 1.1 en 1.2

Sfeervolle twee-onder-één kap woningen met veel details op ruime zonnige kavels in Park Veldwijk

De twee-onder-één kapwoningen liggen midden in de wijk Park Veldwijk. Wil je graag een tuin met veel zon of zit je liever in de schaduw, door de ruime kavel is alles mogelijk. De woningen hebben standaard een erker en Frans balkon wat de woningen veel sfeer en uitstraling geeft samen met de fraaie witte dak overstekken vormen dit opvallende accenten.

Daarnaast worden de woningen standaard voorzien van 1,2 meter uitbouw, tuindeuren vanuit de keuken en een loopdeur naar de garage.

Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast. Woonkamer met erker aan de straatzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. In de achtergevel zit een groot raamkozijn voor lichtinval en dubbele deuren naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal. Tot slot is de woning voorzien van een garage. Deze is vanuit de keuken te bereiken.

1e verdieping: drie slaapkamers (liever twee extra grote slaapkamers, of een inloopkast? alles is mogelijk), badkamer voorzien van sanitair Villeroy en Boch, hangcloset met inbouwreservoir, fontein, wastafel en douche.

2e verdieping: de zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor de realisatie van een hobbykamer, extra slaapkamer of kan fungeren als opbergruimte.

Woningen worden gebouwd met woningborgcertificaat. Prijzen zijn inclusief de aansluitkosten op het warmtenet voorzien van radiator verwarming.

De woningen zijn daarnaast geheel naar eigen wens aan te passen. Laat u verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet uw eigen ideeën bij ons kenbaar te maken.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Kavel 1.1 en 1.2

  2-onder-1-kapwoning Van € 377.000 tot € 378.600 v.o.n.
  • wonen 130 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Athenestraat kavel 1.1 en 1.2

Van € 377.000 tot € 378.600 v.o.n.