Buitenkans

Herpt Bouw gestart
Van € 475.000 tot € 495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)
  • Wonen 125 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 258 tot 439 m²

Project Buitenkans

Buitenkans
12 nieuwbouwwoningen in Herpt.

Nog slechts 1 beschikbaar! De bouw is gestart!

Herpt
Ontdek Herpt. Een goed verborgen parel in Brabant. Waar in vervlogen tijden het kraaien van de haan en rinkelende melkbussen een nieuwe dag aankondigden. Waar de randen van het dorp nog altijd overvloeien in het domein van de weidevogels. Hier verrijst – geïnspireerd op een rijk agrarisch verleden – een uitzonderlijke serie duurzame woningen. Buitenkans!

Knusser dan in Herpt vind je het bijna nergens. Een dorp als een oude ansichtkaart. Met zijn monumentale boerderijen, zijn kerkje en dorpscafé. Bewoond door minder dan duizend zielen. Grenzend aan groene landerijen en bossen. Als liefhebber van blakend gezond buitenleven kun je hier je hart ophalen.

Herpt is omgeven door cultuur en recreatiemogelijkheden aan het water. Op een steenworp ligt Heusden, een gezellige Brabantse vestingstad met een sfeervol, historisch centrum. Nog dichterbij ligt het veerpontje dat overzet tussen Herpt en Bern. Een vlotte entree tot het Land van Maas en Waal. Maar ook de Biesbosch en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen zijn niet ver weg.

Buiten leven hoeft niet afgelegen wonen te betekenen. Het is niet voor niets een Buitenkans. In Nederland ligt Herpt verrassend centraal. Op minder dan twintig autominuten van het levendige stadshart van Den Bosch. En met uitstekende verbindingen naar de grote steden, zoals Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.

Types:
Vrijstaand-geschakeld, twee-onder-één-kap of in een rij. Met vijf schuurwoningen en zeven loodswoningen schept Buitenkans alle ruimte om je thuis te voelen. Aansluitend bij de voorkeuren van verschillende generaties. Van jonge gezinnen met kinderen tot stellen die toe zijn aan een compleet woonprogramma op de begane grond. Woningen met garage of aparte berging. Met één tot drie parkeerplaatsen. Met uiterst royale tuinen. Zo biedt Buitenkans alle comfort en ruimte die je van een exclusief plan in het buitengebied mag verwachten.

LOODSWONINGEN
Kantpannen – ook wel gevelpannen genoemd – bepalen de karakteristieke uitstraling van de loodswoningen. Fraai contrasterend met de verticale houten stroken in de zijgevel, strak omkaderd door een brede, witte contour.

Voorkeuren over lichtinval, privacy en noord-zuid-ligging geven dikwijls de doorslag bij het oriënteren van eetkeuken en woonkamer. In de loodswoning is de keuzevrijheid optimaal met de centrale trap als optische spil tussen voor- en achterzijde van de woning. Een even esthetische als praktische ingreep, die voorziet in situering van eetkeuken voor en zitkamer achter dan wel omgekeerd.

SCHUURWONINGEN
Een riant uitzicht over het buitengebied en maximale privacy. Een belofte die de schuurwoningen volledig waarmaken door de uitgekiende ligging. Glas over de volle breedte aan de achterzijde laat het licht binnen tot diep in de woning.

Het lijnenspel van de bouwkundige elementen bezorgt de woningen een bijzondere allure. Een geraffineerde combinatie van steen, hout en glas. Geaccentueerd door witte kaders aan de voor- en achterzijde. Een volledig woonprogramma op de begane grond maakt deze woningen levensloopbestendig. Met andere woorden: geschikt voor jong en oud.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop oktober 2022
Start bouw februari 2023

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Buitenkans

Van € 475.000 tot € 495.000 v.o.n.