Ooldergaard

Herten Verkoop gestart
Van € 415.000 tot € 599.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (6 beschikbaar)
  • Wonen 400 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 730 tot 1.188 m²

Project Ooldergaard

Nieuwbouwdag zaterdag 1 april 2023.
Kom langs bij ons op kantoor tussen 11:00 en 13:00 uur en ontvang meer informatie over onze nieuwbouwprojecten!

OOLDERGAARD TE HERTEN

Droomt u van wonen aan het water en omringd door natuur?
Ooldergaard biedt ruimte voor al uw woonwensen. In het authentieke en waterrijke dorp Ool in de gemeente Roermond zijn 13 riante bouwkavels beschikbaar.

Uniek Ooldergaard
De 13 exclusieve bouwkavels Ooldergaard liggen in het authentieke en waterrijke Ool. In dit kleinschalige en exclusieve nieuwbouwplan ontwerpt en bouwt u uw eigen vrijstaande villa. Op de riante zelfbouwkavels kunt u landelijk wonen met uw persoonlijke signatuur. Hoe ziet uw droomhuis eruit?

De bijzondere locatie
De 13 villakavels liggen aan de Maasstraat, de Groeneweg en de Groenezijweg, in het hart van het dorp Ool. De bouwgrond bevindt zich vlak aan het water. Vanuit uw woning heeft u een weids uitzicht over de Maas, met de skyline van Roermond in de verte. Aan de overkant van de weg bevindt zich een jachthaven, waar u uw boot kunt aanmeren. U woont in de periferie van de stad Roermond, een historische stad met veel horeca- en winkelfaciliteiten. In Ool en het naastgelegen dorp Herten zijn alle voorzieningen op loop- of fietsafstand te bereiken. Denk aan een bakker, verswinkel, grote supermarkt, drogisterij, huisartspraktijken en paramedische zorg. Ook zijn er diverse verenigingen, horeca, sportfaciliteiten, twee basisscholen en kinderopvang.

Historie Ooldergaard
Ooldergaard ligt op een markante plek in Ool. Vroeger waren de appel- en perenbomen van fruitbedrijf Van Appeven hier gesitueerd. Het vele water, omringd door groen en de royale opzet van de bouwkavels maken het aantrekkelijk wonen in Ooldergaard.

High-end wonen aan het water
Wonen aan het water. Voor velen is het absoluut een droom. In Ooldergaard wordt het mogelijk. Ooldergaard voorziet in 13 exclusieve en zeer royale bouwkavels. High-end wonen aan de Maas, midden in het groen en toch dichtbij de stad.

Ooldergaard ligt in het Limburgse Ool, in de gemeente Roermond. Op de riante kavels kunt u uw eigen woning laten ontwerpen en bouwen. Met de komst van Ooldergaard krijgt Roermond een unieke woondimensie erbij. Een plek waar u rust en ontspanning vindt, omgeven door luxe en comfort. Precies zoals u dat wenst. De ligging van de kavels is zo gesitueerd dat er een intens gevoel van ruimtebeleving ontstaat. De met groene kavels liggen vlak aan de Maas en bieden prachtige vergezichten over het water.

In Ooldergaard bent u voor al uw wensen aan het juiste adres. Het nabijgelegen Roermond is een echte waterstad. Omringd door water, zijn de natuur, recreatiemogelijkheden, een rijk aanbod culinaire opties, sportverenigingen, verschillende winkelfaciliteiten en een goede infrastructuur altijd dichtbij.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Ooldergaard? We maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek met onze projectmakelaar Maurice Zwanenberg om de mogelijkheden te bespreken.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ooldergaard

Van € 415.000 tot € 599.000 v.o.n.