Heumen Noord- Vrije kavels

Heumen
Van € 162.000 tot € 250.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (5 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 540 tot 835 m²

Project Heumen Noord- Vrije kavels

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, maar hebt u het huis van uw dromen nog niet kunnen vinden? Vindt u het leuk nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning? Binnen nieuwbouwplan Heumen Noord krijgt u de kans om uw woning naar eigen inzicht te bouwen. Eindelijk een woning die echt helemaal aan al uw wensen voldoet. Een slaapkamer op de begane grond? Een tweede badkamer voor de kinderen? Een schitterende tuinkamer? Het kan allemaal. Welke woonwensen u ook heeft: zelf bouwen is aantrekkelijke optie om al uw woonwensen waar te maken in een ideale woon- en leefomgeving.

Maar ook als u weinig tijd heeft, kan kiezen voor een kavel een goede optie zijn. Want naast het bouwen geheel in eigen beheer, kunt u ook kiezen voor een regisseursfunctie; u bepaalt welke keuzes er gemaakt worden en KlokWonen zoekt welke partijen in de markt het beste bij u passen. Wij voorzien u graag van alle mogelijkheden en adviseren u graag persoonlijk verder wat de voor- en nadelen van zelf bouwen op een vrije kavel zijn. Binnen dit nieuwbouwplan bent u er van verzekerd dat uw woning of kavel prachtig ligt ten opzichte van de groene omgeving en het prachtige, levendige dorp.

Binnen dit nieuwbouwplan bent u er van verzekerd dat uw woning of kavel prachtig ligt ten opzichte van de groene omgeving en het prachtige, levendige dorp.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Heumen Noord- Vrije kavels

Van € 162.000 tot € 250.000 v.o.n.