Bouwkavels gemeente Midden-Drenthe 9415 RD Hijken

€ 109.760 v.o.n.

Project Bouwkavels gemeente Midden-Drenthe

Bouwkavel Zwartingerkamp 6 Hijken

Aan de rand van het dorp, in de kleinschalige, kindvriendelijke en nieuwste woonwijk van Hijken, is deze ruime BOUWKAVEL van 1060 m2 beschikbaar. Op de kavel mag naar eigen keuze een VRIJSTAANDE WONING worden gebouwd. De kavel is fraai gesitueerd in de hoek tegenover een ruime groenvoorziening met speeltoestellen en heeft een ideale naar achteren breed uitlopende vorm. De kavel is ruim 40 meter diep en heeft aan de achterzijde een breedte van circa 38 meter.

OMGEVING/LIGGING:
Het gezellige dorp Hijken is gelegen aan het Oranjekanaal op 10 autominuten van de plaatsen Assen en Beilen. In het dorp vindt u o.a. een basisschool, een kinderopvang en sportvoorzieningen en daarnaast is er een actief verenigingsleven met regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud. Op fiets/loopafstand bevindt zich het natuurgebied Het Hijkerveld met prachtige fiets- en wandelroutes. Daarnaast zijn uitvalswegen zoals de N381 en A28 snel bereikbaar, is er een prima busverbinding en bevindt het NS-station zich dichtbij (10 autominuten).

EXTRA INFO:
- verkoopvoorwaarden Gemeente Midden-Drenthe zijn van toepassing;
- koopsom is exclusief btw, notariskosten en kosten kadaster;

Voor meer informatie kunt u zich rechtstreeks via de website van de gemeente middendrente/bouwkavels.nl aanmelden (op de kaart de rode stip bij Hijken aanklikken).

Woningtypen

Er is 1 huis in dit project beschikbaar

 • bouwkavels gemeente Midden-Drenthe

  Bouwgrond € 109.760 v.o.n.
  • wonen 200 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Zwartingerkamp 6 Onder optie wonen € 109.760 v.o.n.