Vondellaan

Hilversum
Van € 591 tot 663 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 42 (1 beschikbaar)

Omschrijving

*** Aanmelden voor een woning? Schrijf je nu in via ***

Liv inn Hilversum is het nieuwe wonen voor ouderen.

Wil jij gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe jij dit wenst in te vullen? Kom dan eens kijken bij Liv inn Hilversum. Een unieke plek waar je veilig en zelfstandig kunt wonen in een gemeenschap die naar elkaar omkijkt. Waarbij je zorg kunt krijgen als dat nodig is én aan het roer staat. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes waar jij je tijd kunt doorbrengen. Denk bij deze ruimtes aan een riante leefkeuken, een gezellige familiekamer, het artistieke huistheater, een werkplaats en een binnentuin. Daarnaast is er een kapper aanwezig. Allemaal onder één dak.

- locatie -
Liv inn Hilversum is centraal gelegen aan de Vaartweg en de Vondellaan. Op ongeveer 10 minuten lopen zijn er diverse supermarkten en op nog geen 20 minuten lopen sta je in het gezellige centrum. Het Corversbos bevindt zich op loopafstand. Direct vòòr het appartementencomplex bevindt zich een bushalte.

- de woningen -
* Gerenoveerde keuken

Eenmaal per jaar verrekenen wij uw daadwerkelijke energieverbruik met het door u betaalde voorschotbedrag. Zijn de jaarlijkse kosten hoger dan het voorschotbedrag? Dan moet u bijbetalen. Zijn deze lager, dan ontvangt u deze kosten (deels) terug.

- 24-uurs zorg en/of zorgindicatie -
Op zoek naar een zelfstandige woonruimte waar u – wanneer nodig – alle nodige zorg aan huis krijgt? Of heeft u een directe zorgbehoefte? Welkom in Liv inn! Een warm thuis met goede zorg, praktische hulp en een actieve gemeenschap met sociale activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Alle zorgvoorzieningen zijn binnen handbereik wanneer u dat wenst.

- Zorg of een zorgindicatie? -
Heeft u een indicatie wijkverpleging, of een CIZ besluit met een VPT of MPT? Ook dan kunt u wonen in Liv-inn Hilversum. Bij Liv-inn Hilversum werken wij samen met Thuisbasis Brabant, een sterke coöperatie van bevlogen zorg zzp-ers die een unieke visie delen op de thuiszorg.

Thuisbasis Brabant zijn zelfstandige professionals die samen – verenigd in zorgteams – de thuiszorg mooier maar vooral beter maakt. Kleinschalige en persoonlijke zorg staat centraal, georganiseerd vanuit een sterk samenwerkend collectief.

Meer informatie: :

Daarnaast beschikt Liv inn over een fysiotherapeut en een kapper. De appartementen en bijhorende gebouwen zijn zo ingericht dat u er, ook wanneer u minder mobiel wordt, zonder problemen met veel plezier kunt blijven wonen. Klaar om nu te genieten en goed voorbereid op de toekomst!

- interesse -
Interesse in een woning? Het inschrijven en aanmelden voor een woning verloopt via woningnet ( meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088-533 00 00 of

- voorwaarden -
VERPLICHT: Inkomensverklaring belastingdienst
Uw belastbaar huishoudinkomen mag maximaal € 44.655,- per jaar zijn (prijspeil 2021). Wij vragen u na toewijzing om een recente inkomensverklaring van u en uw medebewoner. Zonder deze inkomensverklaring kunnen wij de woning niet toewijzen. In dit geval gaan wij verder met de volgende kandidaat. Zorg daarom tijdig voor een inkomensverklaring.
Een inkomensverklaring kunt u gratis bij de Belastingdienst aanvragen via telefoonnummer 0800-0543. Het kan tot vijf werkdagen duren voor u de inkomensverklaring toegestuurd krijgt. U kunt ook via de website een exemplaar downloaden. Via het onderdeel Mijn Belastingdienst kunt u met uw DigiD een inkomensverklaring downloaden.

*De vermelde prijzen zijn indicatief, onder voorbehoud van wijzigingen en verschilt per type appartement. Tevens kunnen er geen rechten aan worden ontleent.*

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 42 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

  • Appartementen

    Tussenverdieping Van € 591 tot 663 /mnd
    Huis Wonen Kamers Prijs
    Vondellaan 151 Verhuurd 35 m² wonen 2 kamers € 682 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Vondellaan

Van € 591 tot 663 /mnd