Anna's Hof

Hilversum
Van € 400.000 tot € 903.625 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (geen beschikbaar)
  • Wonen 70 tot 177 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Anna's Hof

Anna's Hof is een luxueus appartementengebouw gelegen bij de natuurgebieden aan de oostzijde van Hilversum. De appartementen zijn eigentijds en voldoen aan de wensen ten aanzien van gebruik en comfort. Door de grote ramen kan het daglicht volop naar binnen. De balkons en terrassen zijn groter dan gemiddeld en hebben een minimale diepte van bijna 3 meter.

De locatie is uniek: hier woon je niet alleen op fietsafstand van de dynamische en gezellige binnenstad van Hilversum, je wordt ook omringd door het Goois Natuurreservaat. Vanuit het gebouw wandel of fiets je zo de natuur in. Wat een weelde!

Het ontwerp, materiaalgebruik en de kleurstelling is eigentijds. Aan de buitenzijde heeft het gebouw een chique uitstraling door het gebruik van gemêleerde donkere bakstenen. De indrukwekkende entree heeft een dubbele hoogte en geeft toegang tot een gezamenlijke binnentuin: Anna's Hof, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen. De gevels aan de binnenzijde zijn licht gekleurd, passend bij de vriendelijke uitstraling van het hof.

Bij elke woning horen 1 of 2 stallingsplaatsen in de parkeergarage op de begane grond van het gebouw. Vanuit de garage brengen 2 liften de bewoners direct naar hun woning op de verdiepingen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Anna's Hof

Van € 400.000 tot € 903.625 v.o.n.