The Concourse Hoofddorp

Hoofddorp Verkoop gestart
Van € 344.000 tot € 609.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 71 (25 beschikbaar)
  • Wonen 49 tot 113 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
Blikvanger Type A: Complete Keuken & Sanitair, Energiezuinig en in het Centrum!

Project The Concourse Hoofddorp

**DE BOUW GAAT STARTEN!**

Prognose start bouw Q4 2023!

INTERESSE? SCHRIJF U IN VIA DE PROJECTWEBSITE!
Gereserveerde appartementen zijn nog niet verkocht, u maakt nog kans op een appartement in dit prachtige complex!

Wil jij wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp met alle voorzieningen in de buurt? Dan is The Concourse echt iets voor jou!

The Concourse is een eerste klas appartementengebouw gesitueerd midden in het winkelcentrum van Hoofddorp. Het gebouw biedt 69 fraai ontworpen appartementen met ruimte, privacy en comfort. Daarnaast geeft de begane grond alle ruimte om te ondernemen, van espressobar tot delicatessewinkel, van denim tot maatpak.

Kenmerken
The Concourse presenteert zich met acht verschillende gevels als meerdere kleine gebouwen. Elke gevel heeft zijn eigen specifieke kenmerken in kleur, hoogte, raamvorm en details. Dit geeft een gevarieerd straatbeeld dat fraai past in de gezellige winkelstraten van het centrum van Hoofddorp! Naast de ruime balkons en terrassen, beschikken enkele appartementen over elektrische schuifkozijnen, waarbij het kozijn in zijn geheel wordt geopend. Zo haalt u buiten letterlijk naar binnen.
De appartementen worden ontsloten via een groene binnentuin. Een heerlijke en rustige plek voorzien van bomen, struiken en grassoorten. In deze mini- oase is een open ruimte waar je kunt zitten en elkaar ontmoet.

Woningaanbod
Appartementen: Verdeeld over alle drie de verdiepingen komen de appartementen in verschillende uitvoeringen en groottes. Met woonoppervlaktes van 48 m2 tot 118 m2 zijn zij ruim opgezet en beschikken zij over (inpandige) balkons, een individuele warmtepomp en zonnepanelen. De auto parkeer je in de afgesloten garage op de eerste verdieping.

Penthouses: Er zijn verschillende penthouses op de vierde verdieping. Kenmerkend zijn de hoge ramen, de riante afmetingen (van 82 m2 tot 118 m2) en de speelse indeling. Ieder penthouse heeft een eigen warmtepomp met boiler. De zonnepanelen liggen op het dak van het gebouw. Alle penthouses kunnen kiezen voor een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage op de eerste verdieping.

Binnentuin
Centraal binnen het gebouw van The Concourse ligt de binnentuin. Een binnentuin die uitnodigt om naar buiten te gaan. Fleurige bloemen, prachtige planten en bomen en diverse grassoorten. Bewoners en bezoekers maken hier gemakkelijk contact met elkaar onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn. Op de randen van de binnentuin kunt u heerlijk zitten. Met de binnentuin op de eerste verdieping heeft The Concourse de natuur bijna letterlijk in huis gehaald. Daarnaast krijgt de binnentuin ook een duurzame functie; door de opvang van het regenwater is de binnentuin klimaat adaptief en draagt zo bij aan het verminderen van de ‘hittestress’ in het gebouw.

Locatie
Winkelcentrum Hoofddorp
Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Alle grote winkelketens hebben hier hun vestiging.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de projectwebsite: TheConcourse.nl
* Deze aanmelding is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen*

Foto's

Omgeving

Uitgebreid aanbod van voorzieningen
Hoofddorp is het bruisende hart van de Haarlemmermeer waar winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. Het winkelcentrum heeft een prachtige mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Het Centrum is compact, compleet en wordt steeds groener. Combineer gezellig winkelen met de wekelijkse markt op het Burgemeester Van Stamplein en een afsluitend bezoek aan een van de vele horecagelegenheden. Het aanbod aan sportverenigingen en scholen is goed te noemen, een kinderopvang en supermarkt liggen om de hoek.

Centraal gelegen
Hoofddorp heeft als plaats veel te bieden. Door de centrale ligging bent u in een oogwenk in steden als Amsterdam of Haarlem, maar ook de prachtige Noord-Hollandse kust is niet ver weg. Appartementengebouw The Concourse is direct gelegen aan het winkelcentrum De 4 meren die binnenkort geheel vernieuwd is!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2022

Woningtypen

Van de 71 huizen in dit project zijn er nog 25 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

The Concourse Hoofddorp

Van € 344.000 tot € 609.000 v.o.n.