The Concourse Hoofddorp

Hoofddorp In voorbereiding
Van € 236.000 tot € 499.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 58

Project The Concourse Hoofddorp

Wil jij wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp met alle voorzieningen in de buurt? Dan is The Concourse echt iets voor jou!

Project The Concourse wordt gerealiseerd aan de Concourslaan, Tuinweg en het Polderplein. Op deze toplocatie midden in het centrum van Hoofddorp komt een prachtig winkel- wooncomplex. Het project zal in totaal bestaan uit 58 duurzame nieuwbouwappartementen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 48 m² tot circa 116 m². Kenmerkend voor de Concourse is de architectuur met twee afgeronde hoekgevels en de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval.

Vanzelfsprekend beschikt The Concourse over een liftvoorziening, inpandige berging(en), overdekte parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Eveneens komt er een riante gemeenschappelijke binnentuin met groenvoorziening, wat als hart van het gebouw fungeert.

Meld je nu online aan voor deze voorverkoop. Dit is nog geen officiële inschrijving maar met deze aanmelding kunnen wij jou op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen en de definitieve inschrijving.
Verwachte start verkoop februari 2022.

De appartementen
De appartementen bevinden zich op de tweede en derde verdieping en hebben veel raampartijen. Dat betekent heerlijk veel licht in uw woning!

Type A, 32 appartementen met woonoppervlakte van circa 48 m2. Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Type B, 8 appartementen met balkon. Woonoppervlakte van circa 100 m2. Inclusief berging op de begane grond.

Type C, 4 hoekappartementen met balkon. Woonoppervlakte: circa 116 m2. Inclusief berging op de begane grond.

Type D, 2 hoekappartementen met balkon. Woonoppervlakte: circa 63 m2. Inclusief berging op de begane grond.

Type E, 7 penthouses met dakterras. Woonoppervlakte van circa 74 m2. Inclusief berging op de begane grond.

Type F, 3 penthouses met dakterras. Woonoppervlakte van circa 112 m2. Inclusief berging op de begane grond.

Type G, 2 riante hoekpenthouses met dakterras. Woonoppervlakte: circa 116 m2. Inclusief berging op de begane grond.

Parkeerplaats
Optioneel inpandige parkeerplaats te koop in de parkeeretage gelegen op de eerste verdieping. Vraagprijs € 25.000,- v.o.n

Foto's

Omgeving

The Concourse ligt midden in het winkelcentrum van Hoofddorp, dat 7 dagen per week geopend is. Het deels overdekte winkelcentrum wordt ook wel het bruisende winkelhart van de Haarlemmermeer genoemd. Een uniek winkelcentrum, want hier vind je als enig winkelgebied van Nederland, alle grote Nederlandse kleding-, retail- en cadeauketens bij elkaar. En dat gecombineerd met diverse unieke lokale winkeliers. Iedere vrijdag staat de gezellige Weekmarkt Hoofddorp Centrum weer klaar vanaf 08:30 uur.

Over het openbaar vervoer is in Hoofddorp zeer goed nagedacht. Diverse busverbindingen en een groot treinstation staan tot ieders beschikking.

De bioscoop, het cultuurgebouw met schouwburg, poppodium, bibliotheek, een centrum voor kunst en cultuur en goede scholen maken het woongenot in Hoofddorp compleet.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop februari 2022

Woningtypen

In dit project worden 58 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

The Concourse Hoofddorp

Van € 236.000 tot € 499.000 v.o.n.