ODEN

Hoogvliet Rotterdam
Van € 306.000 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 100 (geen beschikbaar)

Project ODEN

Heerlijk duurzaam wonen in Oden Hoogvliet

Het wordt straks heerlijk wonen in het stadshart van Hoogvliet. Aan het marktplein aan de westzijde van het centrum komt Oden: een modern en duurzaam appartementencomplex met honderd riante, toekomstbestendige koopwoningen met royale balkons en twee luxe penthouses. Daarnaast komt er een mooie mix aan huurwoningen beschikbaar en komen er in de plint van het appartementencomplex diverse voorzieningen. Zo ontmoeten buurtbewoners elkaar in de Huiskamer van Hoogvliet. Het is hier toegankelijk, modern en gezellig. Er is iedere week een markt voor de deur en alle benodigde winkels zijn binnen handbereik. Een uitstapje naar de natuur of het centrum van Rotterdam is ook zo gemaakt. Dit alles maakt wonen in Oden zo veelzijdig en daarmee voor zowel starters als doorstromers zeer geschikt.
Kortom: voor ieder wat wils en voorzien van alle gemakken. Dát is uniek nieuwbouw in Hoogvliet.

Wonen in Oden betekent niet alleen uniek, maar ook duurzaam wonen. Zo wordt het appartementencomplex aangesloten op de stadsverwarming. Er worden zonnepanelen toegepast en er worden bij de bouw van het complex, waar mogelijk, materialen gebruikt die aan het einde van hun levenscycli kunnen worden hergebruikt. Tevens wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor ‘’carsharing’’ in het Stadshart van Hoogvliet om zo samen de CO2 uitstoot en de kosten voor eigen autogebruik te reduceren.

---

Locatie
Het beste van twee werelden

Wonen in Oden betekent wonen in het beste van twee werelden: Hoogvliet is de groenste deelgemeente van Rotterdam. Het stadshart van Hoogvliet heeft veel te bieden. Er zijn diverse supermarkten, winkels en eetgelegenheden gelegen. Daarnaast zijn de verbindingen met het openbaar vervoer, de A15, de A4 en het centrum van Rotterdam op steenworp afstand gelegen. Tel de wekelijkse markt voor de deur hierbij op en je hebt een compleet aanbod: gezelligheid, de grote stad, het dorpse gevoel, rust en natuur. Alles binnen handbereik en voor ieder wat wils.

Natuur langs de oude Maas
De Ruigeplaat is een prachtig stukje natuur langs de oude Maas en bevindt zich op 10 minuten loopafstand van Oden. De diverse wandel – en fietspaden brengen je langs de Maas en diverse kruidenrijke graslanden die door Schotse Hooglanders begraasd worden.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in via het belangstellingsformulier op de website nieuwbouw-hoogvliet.nl

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 100 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

ODEN

Van € 306.000 tot € 545.000 v.o.n.