De Perken- Traviataperk

Hoogvliet Rotterdam Verkoop gestart
Van € 346.000 tot € 369.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (7 beschikbaar)
  • Wonen 120 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 125 tot 181 m²
Blikvanger Nu in verkoop!

Project De Perken- Traviataperk

DE ONLINE PRESALE is gestart!
Wil je meer informatie over de online presale en het verloop daarvan? Kijk dan op de projectwebsite.

DE PERKEN
Wonen in een klassieke jaren ’30 woning met een modern jasje. Aan het Traviataperk is het mogelijk! Hier worden namelijk 14 hofwoningen met een een woonoppervlak van ca. 120 m2 gerealiseerd. De hofwoningen zijn met een beukmaat van 6 meter extra breed, waardoor je straks alle ruimte hebt om jouw woning in te richten

Voor een optimaal woongenot is een ruime woon- en eetkamer op de begane grond gesitueerd. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 slaapkamers en een luxe badkamer inclusief sanitair van Villeroy en Boch. Op zolder is een vrij in te delen ruimte waar jij een 4e slaapkamer of thuiswerkplek kunt maken. Verder is het mogelijk een erker, dakraam, dakkapel en uitbouw als optie uit te voeren.

Compleet wonen
Bij De Perken geloven we in een eerlijke prijs en een compleet product. Daarom heb je in De Perken een mooie badkamer, een mooie keuken en is je huis energieneutraal. Dit is dus allemaal in de prijs inbegrepen!
De 14 hofwoningen zijn compleet uitgevoerd inclusief keukencheque en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Daarnaast zijn de woningen voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, gebalanceerde ventilatie en triple glas en daarmee voorbereid op de toekomst!

Hofwoningen
• Woonoppervlakte: circa 120 m2
• Standaard 3 slaapkamers met mogelijkheid voor extra slaapkamer
• Inclusief keukencheque en luxe sanitair van Villeroy en Boch
• Prijsrange: V.O.N. € 345.000,- tot € 375.000,-
• Veel daglicht door grote raampartijen
• Parkeerplaats op mandelig terrein

LOCATIE

De Perken biedt de voordelen van de grote stad Rotterdam en laat je tegelijkertijd genieten van het grondgebonden wonen. De voorzieningen zoals supermarkten, sportactiviteiten en verschillende scholen liggen direct in de omgeving. Via de uitvalswegen ben je snel op de A15 en A4 richting Den Haag of Hoek van Holland. Daarnaast ben je met metrolijn C en D in korte tijd in het centrum van Rotterdam of Schiedam.

Aan de getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Perken- Traviataperk

Van € 346.000 tot € 369.000 v.o.n.