Verkoop is gestart: Tuinen van Huissen

Huissen
Van € 344.000 tot € 750.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (geen beschikbaar)

Project Verkoop is gestart: Tuinen van Huissen

Een groene wijk - Tuinen van Huissen

Huissen, wonen in een unieke buurt!
De Tuinen van Huissen is een unieke wijk, gelegen ten zuiden van Arnhem. Met een fantastisch aanbod van horecagelegenheden, een pittoresk centrum en diverse uitvalswegen nabij, is de situering van de Tuinen van Huissen ideaal. Een fijn woongevoel met de warmte van de stad in de buurt en kunnen genieten van het omliggende groen: dat is de perfecte omschrijving van het woongevoel in Huissen.

Ligging en type woningen!
In dit plan worden meer dan 50 woningen in verkoop gebracht, te weten tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen. Het plan is gesitueerd tussen de Muntstraat en het Laaksevoetpad heeft een groen en open karakter. Hier zou iedereen wel willen wonen!

Belangrijk!
De verkoop is gestart, het is een on-line sale, ga naar de projectwebsite en schrijf je nu in! De definitieve verkooptekeningen, koopsommen en overige stukken zijn per bouwnummer bekend. Inschrijven kan tot donderdag 11 november, 12:00 uur. Rebecca Meijer en Pepijn Bisseling van Zaat Vastgoed Makelaardij zijn de nieuwbouwspecialisten die je alles kunnen vertellen over hoe je je maximaal kan voorbereiden. Lees hier meer over op de site van de makelaar of neem contact op.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 44 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Verkoop is gestart: Tuinen van Huissen

Van € 344.000 tot € 750.000 v.o.n.