WESTWAARD | FASE 1

Kaatsheuvel Verkoop gestart
Van € 367.000 tot € 660.600 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 42 (8 beschikbaar)
  • Wonen 117 tot 173 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 133 tot 396 m²

Project WESTWAARD | FASE 1

Woningcorporatie Casade vervangt binnenkort de huurhuizen in de Sweenstraat voor nieuwe huurwoningen én vrije sectorwoningen zodat er meer mensen op deze fijne plek kunnen wonen. Met de aangepaste inrichting van het plan, krijgt de Sweenstraat een moderne frisse uitstraling, waar je heerlijk kunt wonen.
De verwachting is dat de huizen in het derde kwartaal van 2024 gesloopt worden.

Aan de westkant van Kaatsheuvel, dichtbij het centrum en tegelijkertijd ook vlakbij de uitvalswegen naar Tilburg en Waalwijk, ligt Westwaard. Een nieuwe wijk waar de zo vaak gebruikte begrippen 'dorps en landelijk' echt waarde krijgen. In de gezellige woonstraten is vrijwel elke woning anders en het groen is in een veelheid aan vormen overal aanwezig. De entree vanaf de Sweensstraat biedt direct zicht op de Wadi langs de Watermunt. Ze is een belangrijke stedenbouwkundige drager van het plan.
Royale groene buitenspeelruimtes en de minimaal 3 meter diepe voortuinen met hun mee-ontworpen groene erfafscheiding brengen nog meer natuur tot aan de voordeur.

De 42 woningen die in deze groene setting worden geplaatst, krijgen nog meer dorpse allure door hun grote diversiteit in zowel type als architectuur. 12 rij- en hoekwoningen, 26 twee-onder-een-kap-woningen en 4 vrijstaande woningen vinden er hun plaats in kleine 'groepen' waar de achtertuinen steeds naar elkaar zijn gericht. Alweer een element dat het groen in Westwaard zo duidelijk aanwezig maakt. Door de verscheidenheid aan typologie kan iedereen hier een woning vinden. En omdat vrijwel geen woning gelijk is, valt er ook veel te kiezen. Voeg hier nog de vele optionele mogelijkheden aan toe om nog meer invulling te kunnen geven aan eigen wensen en de plek om aangenaam te wonen, is gevonden!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 42 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van de Zande Makelaardij Kaatsheuvel

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0416-672590

Klijsen makelaars & adviseurs

Morgen bereikbaar vanaf 10:00
Bel 0162-426348
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing