Ijsselterp | Het Onderdijks Kampen

Kampen Verkoop gestart
Van € 317.500 tot € 395.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)

Project Ijsselterp | Het Onderdijks Kampen

VERKOOP GESTART

Op 25 juni 2020 is de verkoop gestart van dit uniek gelegen project van 15 woningen in woonwijk "Het Onderdijks".

Interesse gewekt? Schrijf u dan in voor dit project. Dit kan tot 6 juli 2020 voor 12.00 uur middels een inschrijfformulier
Neem contact met ons op voor meer informatie en het inschrijfformulier!

Verkoopprijzen vanaf € 317.500,-- vrij op naam

IJSSELTERP | HET ONDERDIJKS KAMPEN

Op welke terp woon jij? Grote kans dat je deze vraag hier krijgt. Nieuwbouwwijk De Terpen bestaat uit sfeervolle woonbuurten verspreid over karakteristieke terpen. De IJsselterp is misschien wel de meest bijzondere van allemaal. De woonbuurt met twee- en drie-onder-een-kapwoningen heeft een ruime opzet, waardoor je overal in huis geniet van een mooi uitzicht over de groene omgeving.

Op de IJsselterp is het heerlijk wonen. Wanneer je ’s avonds thuiskomt, parkeer je je auto op je eigen oprit. Drukke dag gehad? Dan haal je een frisse neus tijdens een rondje om de terp. En sproei je ’s zomers de voortuin, dan spreek je altijd wel een buurman of buurvrouw.

Vrijheid. Dat is wat je hier ervaart. Op de terp, maar ook daarbuiten. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Als je goed kijkt, zie je vanuit huis de twee basisscholen van de wijk. Daarnaast vind je op fietsafstand een supermarkt, kinderopvang en sportvelden. Moet je de stad uit voor werk? Vanuit de wijk rijd je zo de N50 op of pak je eenvoudig de bus of trein vanaf station Kampen-Zuid.

Ontwerp & planning
Ondertussen loopt ook het traject van de bestemmingsplanprocedure en in een latere fase de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Deze procedures kunnen invloed hebben op de verdere planning en de start van de bouw en het inkopen van arbeid en materialen. We hopen eind juni/begin juli in verkoop te kunnen en daarna zo spoedig mogelijk de bouw op te kunnen starten.

De woningen beschikken over een eigen unieke vorm en karakter. De woningen, die ontworpen zijn door 19 Atelier architecten uit Zwolle, beschikken over hoogwaardige materialen, zonnepanelen en een eigen individuele bodemwarmtepomp. De barnwoningen zijn voorzien verduurzaamd hout dat is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van de gevel naar een hoog niveau te brengen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

In dit project worden 15 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ijsselterp | Het Onderdijks Kampen

Van € 317.500 tot € 395.000 v.o.n.