Appartementen De Dromer

Kampen Verkoop gestart
€ 375.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (1 beschikbaar)
  • Wonen 94 m²
  • Aantal kamers 3

Project Appartementen De Dromer

Appartementen De Dromer

NB: alleen bouwnummer 13 is nog beschikbaar.

- gasloos gebouwd
- gelijkvloers wonen op de begane grond
- zonnig hoek-appartement met terras aan de woonkamer
- laatste kans, nog slecht één appartement beschikbaar!

Het appartementencomplex De Dromer is het laatste project in 't Hart. Het gebouw biedt ruimte aan 13 appartementen verdeeld over drie bouwlagen en wordt gerealiseerd aan de Waker, nabij basisscholen het Stroomdal en Villa Nova.

Begane grond
Op de begane grond zijn 3 royale appartementen gelegen. De 3-kamerappartementen hebben een eigen terras/tuin voor het gebouw, gelegen op het zuidwesten. Deze ruime appartementen zijn ideaal voor iedereen die het comfort wil van een duurzaam nieuwbouwappartement en toch een eigen buitenruimte wil hebben.

Verdieping 1 en 2
Per verdieping komen 5 moderne 2-kamerappartementen met allen een eigen balkon op het zuiden of zuidwesten. Er is een gezamenlijke ruimte achter het gebouw, waar elk appartement een eigen berging heeft. De appartementen zijn per trap of lift te bereiken.

Bij het ontwerp zijn verticale lijnen leidend geweest. De 13 appartementen lijken in vijf rijwoningen verhuld waarbij elke woning een unieke gevel kent. Dit maakt het project De Dromer uniek, toegankelijk, ruimtelijke en aantrekkelijk voor het oog. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich aan beide zijden een toegang met trappenhuis. De toegang aan de rechterzijde is ook voorzien van een lift.

De Dromer wordt op duurzame wijze gebouwd. Alle appartementen worden verwarmd via een warmtepomp en zijn volledig gasloos. Hierdoor komen de appartementen in aanmerking voor energielabel A. Naast het genieten van de zon op het balkon (1e en 2e verdieping) of eigen tuin, kunnen toekomstige bewoners ook in de gemeenschappelijke tuin buiten zitten. De fiets kan geparkeerd worden in de eigen berging en voor de auto zijn openbare parkeerplekken voor het complex en in de buurt beschikbaar.

't Hart is een rustige nieuwbouwwijk in Onderdijks, wat ten zuiden van het centrum van Kampen ligt. De locatie stelt de bewoners in staat in alle rust te wonen en eenvoudig de drukte op te zoeken in het karakteristieke en bruisende stadscentrum en zelfs daarbuiten. De wijk ligt op slechts 10 minuten fietsafstand van het centrum, op 5 minuten van station Zuid en heeft een vlotte toegang tot de N50. Met de auto ben je binnen 15 minuten in het centrum van Zwolle.

Let op: voor het hele complex geldt een zelfbewoningsplicht gedurende de eerste drie jaar na aankoop.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2021

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Appartementen De Dromer

€ 375.000 v.o.n.