Parc Catwijck

Katwijk (ZH) Verkoop gestart
Van € 446.000 tot € 718.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (23 beschikbaar)
  • Wonen 123 tot 160 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 130 tot 520 m²

Project Parc Catwijck

Parc Catwijck gaat op 15 april 2021 in verkoop via de projectwebsite

HEERLIJK EN RUIM WONEN IN EEN SFEERVOLLE BUURT!

Zoekt u een mooi, nieuw thuis? Een fijne woning met genoeg ruimte voor het hele gezin, lekker in een eigen, vertrouwde omgeving van Katwijk?

Parc Catwijck is een gezellige, groene woonbuurt in Katwijk, aan de rand van nieuwbouwwijk Zanderij. De negentien mooie familiewoningen en vier twee-onder-een-kapwoningen waaieren uit in drie rijen. De twee-onder-een-kapwoningen vormen een elegante entree tot Parc Catwijck. De buurt ligt dicht bij het centrum van het historische dorp. U woont lekker rustig in het groen met veel ruimte om te ontspannen en te recreëren en uw favoriete groenteman en visboer op loop- en fietsafstand.

Achter de nieuwe wijk slingert een waterloop, een speelse grens met de andere woonwijken. De sfeervolle, ruime woningen vormen echter qua architectuur een mooi geheel met de woningen in de omringende
wijk. Door de fijne, omhaagde tuinen en het uitzicht op kleine hofjes is de wijk prachtig groen. Een ideale woonomgeving voor jonge gezinnen.

Parc Catwijck ligt naast Duinvallei. Op dit grote veld langs de nieuwbouwwijk worden tijdelijke, innovatieve en duurzame projecten gerealiseerd. Dat wordt genieten van biologische producten, van leuke ontmoetingen, van buiten trainen en andere leuke initiatieven. Een intrigerende plek, waar uw kinderen veel kunnen ontdekken en u lekker kunt rondwandelen.

Duinen en strand zijn makkelijk bereikbaar. Heerlijke lange wandelingen door de duinen met de kinderen of de hond. Gezellige dagjes naar het strand in de zomer. De rest van het jaar lekker uitwaaien en genieten van de vrijheid en de frisse lucht.

Twee-onder-een-kap
* ca. 160 m2 woonoppervlakte
* 3 slaapkamers en ruime open zolder
* erker met hoekraam
* grote tuin

Familiewoningen
* ca. 123 m2 en 124 m2 woonoppervlakte
* 3 slaapkamers en ruime, open zolder
* erker aan voor- of zijkant
* riante tuin

DUURZAAMHEID
De woningen worden aardgasvrij en beschikken over een duurzaam energiesysteem. Dit systeem bestaat uit een warmtepomp, een boiler en zonnepanelen. Het zorgt voor een goede woningverwarming, passieve vloerkoeling, warm tapwater en ventilatie. Met de zonnepanelen op het dak wekt u op een duurzame manier elektriciteit op voor uw woning. Op deze manier woont u energiezuinig en comfortabel. Het systeem wordt zowel in een huur- als een koopconstructie aangeboden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2021

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er nog 23 beschikbaar

Verkoopmakelaar

De Leeuw Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 071-405 16 16
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parc Catwijck

Van € 446.000 tot € 718.000 v.o.n.